Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, İzinden Döndü Yolları Denetledi 

Semih Köken | 07 Şubat 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül, İzinden Döndü Yolları Denetledi 

DSC_8286 DSC_8291 DSC_8293 DSC_8297 DSC_8298 DSC_8299Çalışmaları ile halkın takdirini kazanan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül izin dönüşü tatil günlerinde de çalışmaları yerinde denetliyor.
Kemer Belediyesi Turizm sezonu öncesi Atatürk Caddesi ve Akdeniz Caddesinde yapımı devam eden Kaldırım, Yağmur Suyu gideri ve asfalt çalışmalarını yerinde denetleyerek firma ve Belediye yetkililerinden bilgi alarak çalışan işçilerle tek tek tokalaştı ve esnafla sohbet ederek birlikte çay içti.
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekibinin tatil demeden Gece, gündüz Cumartesi Pazar çalışmalarına aralıksız devam ederken izinden dönen Başkan Mustafa Gül ayağının tozu ile çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Mustafa Gül ile sohbet eden vatandaşlar ise Başkan Gül’e teşekkür ettiler.
Başkan Gül; Kemer’de göreve geldiğimiz günden bu yana yol çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Turizm İlçemizdeki bütün bölgelerde yol sorunu bırakmayacağız. Mevsim şartlarına ve çalışmalarımızı sürdürüp Asfalt, Beton ve Kilit parke Taşı sınıflarında yol yapmaya devam edeceğiz. Dedi
Bu arada yol yapımından memnuniyetlerini dile getiren Atatürk Caddesi ve Akdeniz Caddesi Esnafları Başkana Gül’e teşekkür ederken Başkan gül ile birlikte çay içerek sohbet ettiler

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle