Hoşgeldiniz  

Başkan Gül: İlçem için bütün makamlar feda olsun

Semih Köken | 29 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kemer’de hedef1.5 milyon turist

Kemer turizmini krizden kurtarmak için yaptığı çıkışlar nedeniyle partisinden ihraç edildiğini hatırlatan Başkan Gül, “Kemer için bütün makamlar feda olsun. Önemli olan ilçemiz…Bu yıl rekor sayıda 1,5 milyon Rus turist bekliyoruz” dedi.

Geçen yıl Rusya ile Türkiye arasındaki uçak krizi nedeniyle büyük bir turist kaybına uğradıklarını ve ilçedeki tüm sektörlerin kan ağladığını hatırlatan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bu yıl turizmden çok umutlu olduklarını vurguladı.

“TURİZME FEDA OLSUN”

Katıldığı her etkinlikte turizme değinen Başkan Gül, “Ülkeyi krizden kurtarmak için bazı girişimlerde bulunduk ve çıkışlar yaptık.. Bu girişimlerden biri de düşürülen Güneydoğu sınırında düşürülen Rus uçağının pilotuna ev hediye etme teklifiydi. Bu yüzden çok tepki aldık, hatta partimizden ihraç edildik. Ama önemli değil. İlçe turizmi için tüm makamlar feda olsun. Başka fedakârlıklardan da çekinmeyiz. Yeter ki ilçem ve ülkem yeni bir kriz yaşamasın” şeklinde konuştu.

“RUSYA BİZİ İYİ TANIYOR”

Zamanın kendisini haklı çıkardığını kaydeden Başkan Gül, “Popülarite yapmıyorum. İlçe turizmcimizin, esnafımızın, halkımızın, ülke ekonomisinin kazanması için her türlü çabayı gösteriyoruz.  Yaptığımız çıkışlar ve açıklamalardan sonra Rusya’da hem Kemer ilçemiz, hem de belediye başkanı olarak şahsım daha çok tanındı. Orada bize özel bir ilgi gösteriyorlar. Bu da bize tanıtımda çok yardımcı oluyor. Geçtiğimiz günlerde Moskova Turizm Fuarı’na katıldık. Şimdi de Kiev’deki turizm fuarına gidiyoruz. Kemer’in 1 milyon 80 bin olan yıllık Rus turist rekorunu bu yıl 1,5 milyona çıkarmayı hedefliyoruz. Belediye olarak da bu konuda birçok çalışmalar yaptık. Yeni bir rekoru el birliğiyle başaracağız” dedi

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle