Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL GERİ DÖNÜŞÜM İŞÇİLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Semih Köken | 06 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

BAŞKAN GÜL GERİ DÖNÜŞÜM İŞÇİLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar

Kiriş Mahallesi’nde bulunan Yeşil-Mavi Ambalaj Atıkları İşleme ve Ayrıştırma Tesisi’nin işçileriyle kahvaltıda bir araya gelen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, geri dönüşümün çevre ve ekonomi açısından önemine değindi.

Kemer ilçesinin katı atık ayrıştırma işlerini gerçekleştiren ve Kiriş Mahallesi’nde bulunan Yeşil-Mavi Ambalaj Atıkları İşleme ve Ayrıştırma Tesisi’nde cam, plastik, metal, kağıt, karton ve ambalaj atıkları ayrıştırılarak ekonomiye kazandırılıyor.

HEM ÇEVREYE, HEM EKONOMİYE KATKI
49 personelin görev aldığı tesisi ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül personel ve yöneticilerle birlikte kahvaltı etti. Geri dönüşümün önemine değinen Başkan Gül, “Bu tesiste yaz aylarında günlük ortalama 50 ton katı atık ayrıştırılıyor. Yılda işlenen atık miktarı ise 12 bin tonu buluyor. Katı atıkların bu şekilde ayrıştırılmasıyla ilçemizde çevre kirliliğinin önüne geçilirken ülke ekonomisine de katkı sağlanıyor. Burada görev alan tüm işçilere ve onların yöneticilerine başarılar diliyorum” dedi. Kahvaltıda Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Arif Çelik de yer aldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle