Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL, GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTU

Semih Köken | 29 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

BAŞKAN GÜL, GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTU

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’den bir grup CHP’li ile birlikte Manisa’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun himayesinde düzenlenen Üzüm Mitingi’ne katıldı. Başkan Gül, Manisa’da bazı temaslarda bulundu.

Üreticilerin sorunlarına yerinde çözüm arayan Cumhuriyet Halk Partisi, düzenlediği mitinglerle çiftçinin ve köylünün sesi oluyor. Daha önce Yozgat’ta “mercimek ve nohut”, Balıkesir’de “et ve süt”, Ordu’da “fındık” mitingi düzenleyen CHP yönetimi, Manisa’nın Alaşehir ilçesinde de “üzüm” mitingi düzenledi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI İLE GÖRÜŞTÜ
Mitinge Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de katılırken ona Kemer’den bir grup partili eşlik etti. Alaşehir’de önce CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile bir araya gelen Başkan Gül, Budak’a belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verirken gündemdeki konularla ilgili de fikir alışverişinde bulundu. Başkan Mustafa Gül, CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel ile de kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

KILIÇDAROĞLU İLE HATIRA FOTOĞRAFI
Başkan Gül ile beraberindeki partililer Üzüm Çalıştayı’nın yapılacağı otele gelen Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılama heyetinde de yer aldılar. Kılıçdaroğlu Başkan Gül ve Kemerli CHP’liler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Çalıştaydan sonra Manisa Alaşehir Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan Üzüm Mitingi’ne geçildi. Mitingi alanında anons edilen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, sahneye çıkarak mitingi katılanları selamladı.

“ÇOK VERİMLİ GEÇTİ”
Manisa’da yaptığı görüşmelerin çok verimli geçtiğini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Halkımızın sorunlarına yerinde çözüm bulan Genel Başkamız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcılarımız Özgür Özel ve Çetin Osman Budak, diğer parti yöneticilerimiz ve partililerimizle güzel bir miting oldu. Görüşmelerimiz de çok verimli geçti. Kemer’den benimle gelen tüm partililere de teşekkür ediyorum” dedi. Bu arada Başkan Gül ve beraberindeki partililer Manisa Alaşehir’de bulunan Şehitlik Anıtı’nı ziyaret ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle