Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, Gençlik Platformunu Ziyaret Etti

Semih Köken | 02 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül, Gençlik Platformunu Ziyaret Etti

Kumluca 17. Tarım ve Seracılık Yağlı Güreşleri için Kumluca’ya giden Başkan Mustafa Gül, Batı Antalya Gençlik Platformunu da ziyaret ederek gençlerle bir süre sohbet etti.
Başkan Gül’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Batı Antalya Gençlik Platformunu Kurucu Üyesi İsa Acar; “öncelikle amacımız Batı Antalya’nın fikir sahibi gençleri başta olmak üzere bölgemiz adına kayda değer düşüncelere sahip kardeşlerimize kulak vermektir. Platformumuz herhangi bir ideolojiye sahip olmamakla birlikte, bölgemizle alakalı her türlü yoruma açıktır. diyerek, en silik yazının en keskin zekadan daha kuvvetli olduğunu söyleyen Acar;” bu bilince sahip batı Antalyalı hemşerilerimizi genciyle yaşlısıyla birlik ve beraberlik içinde düşüncelerini paylaşmaya davet ediyoruz. Dedi


Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise; gençlere, bu oluşumda başarılar dilerken, Kemer Belediyesi olarak imkanlar dahilinde gençlere yardım edeceğini “Batı Antalya Gençlik Platformunu” amacına uygun bir şekilde hizmet etmesini söyledi. Başkan’a çay ikram eden gençler Başkan Gül’ü Kemer’de makamında ziyaret edeceklerini de söylediler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle