Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, gençlerle buluştu

Semih Köken | 16 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül, gençlerle buluştu

Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül’ün, seçim sürecinde kendisine destek veren gençler için düzenlediği yemek yoğun ilgi gördü. Konukları ile birlikte halay çekip ve şarkı söyleyen Gül, gençlere “Seçim öncesi gerginlik yaratarak sizi kavganın içine çekmeye çalışıyorlar, tahriklere kapılmayın” diye seslendi.

Kemer Belediyesi Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, seçim çalışmalarında görev alan ve kendisine destek veren Kemerli gençler için bir yemek düzenledi. Başkan Gül ve eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde yapılan yemeğe, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Ergün Büyükbaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Bozkurt, belediye meclis üyeleri ve adayları ile partili gençler, gönüllü gençler ve yakınları katıldı. Büyük bir coşkuya sahne olan gecede Gül, gençlerle birlikte halay çekip şarkılar söyledi.

“GENÇLERDEN ENERJİ ALIYORUZ”

Yemekte yaptığı konuşmada; 1986 yılından bu yana aktif siyasetin içinde olduğunu ve hep Kemer’e en iyi hizmeti verme gayreti gösterdiğini vurgulayan Başkan Gül, “Biz Kemer’e hayatımızı adadık. Kemer için büyük mücadele verdik. Bize destek veren tüm kadınlarımıza, gençlerimize, büyüklerimize küçüklerimize teşekkür ediyorum. Siz gençlerin enerjisi ile daha güçlü olacağız ve o zaman bizi kimse tutamayacak” dedi.

“SEVGİ SATIN ALINMAZ”

Rakip adaylarının taşıma kalabalıklarla seçim çalışması yürütmeye çalıştığını savunan Başkam Mustafa Gül, “Biz onlar gibi Akdeniz Üniversitesi’nden öğrencileri, Antalya’nın mahallelerinden, Finike’den ve Fethiye’den 40-50 lira yevmiye ile insanları getirip suni kalabalık yapmıyoruz. Burada, sadece Kemer’de yaşayan gençlerimiz var. Sevgi satın alınmıyor. Kendini sevdirmek için parayla adam tutarak olmuyor. Ismarlama kalabalıkla belediye başkanlığı kazanılmaz. Kemer halkı kendi iradesini ortaya koyacak ve başkanını kendi seçecektir. İnsanlarımız onların asıl yüzünü gördükçe akın akın bize geliyorlar. Sizin verdiğiniz destekle Kemer’i yeniden yönetmeye talibiz” şeklinde konuştu.

DSP’Lİ TOPALOĞLU’NA ELEŞTİRİ

DSP Kemer Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu’nun bir televizyon programında, göreve gelmesi durumunda Kemer’de düzenlenen bazı etkinliklere son vereceğini söylediğini hatırlatan Başkan Gül, “Biz 4 yıldır şoför arkadaşlarımız için 3 gün konaklamalı eğitim semineri ve balo düzenliyoruz. Kendisi bunu iptal ettireceğini söylüyor, Altın Nar Festivali’ne ve tüm eğlence etkinliklerine son vereceğini söylüyor. Sen kültürden uzak duruyorsan, festivali istemiyorsan, belediyemiz tarafından düzenlenen öğretmenler gecesine karşı çıkıyorsan, esnaf gecesine karşı çıkıyorsan turizmciler gecesine karşı çıkıyorsan ne istiyorsun?” diye konuştu.

“TAHRİKLERE KAPILMAYIN”

Konuşmasında gençlere sağduyu çağrısı da yapan Başkan Mustafa Gül, “Seçim öncesi gerginlik yaratarak sizi kavganın içine çekmeye çalışıyorlar, tahriklere kapılmayın. Sizleri korku ile yıldırmaya çalışıyorlar. Onların tuzağına hiçbir zaman düşmeyeceğiz. Seçime huzur içinde girelim. Biz Cumhuriyet çocuklarına yakışın budur. Biz, yeniden Kemer’i layıkıyla yönetebilecek bir yönetim oluşturacağız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle