Hoşgeldiniz  

Başkan Gül gençlerle buluştu

Semih Köken | 26 Kasım 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül gençlerle buluştu

Kemer Belediyesi Birlik, Beraberlik ve Gençlik Gecesi’ne katılan gençler Mahmut Tuncer konserinde gönüllerince eğlendi. Gecede konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa, “ Kemer’deki hain çevrelere karşı gençlerimizle birlikte mücadele ediyoruz” dedi.

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Gençlik Gecesi Göynük Mahallesi’ndeki Mirage Park Resort Hotel’de yapıldı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye; CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur, Kemer Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.

2019 SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ
Gecede konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Burada birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için gençlerimizle buluştuk. Katılan herkese teşekkür ediyorum. 2019 yılı Türkiye için kader seçimi olacaktır. Bu seçimi almamız bizim çocuklarımıza ve torunlarımıza bırakacağımız en büyük miras olacak. Eğer o seçimi kaybedersek demokrasi ortadan kalkar. Biz demokrasi ve cumhuriyetimizi korumak için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

BİRLİKTE MÜCADELE EDİYORUZ
Kemer’de yaşayan tüm dürüst insanların belediye başkanı olduğu kaydeden Gül, “Kemer’de bazı çevreler ‘Mustafa Gül’ü nasıl deviririz’ diye planlar yapıyor. Hepsi bir arada gibi görünüyor. Ama içten içe birbirlerini de kemiriyorlar. Ama Kemerimizde o kadar sağduyulu insanımız var ki bu hainliğe karşı CHP’nin ve şahsımın yanında dimdik durmaya devam ediyorlar. Biz Kemer halkına söz verdik. Kemer’de kamu malını çaldırmayacağız, Kemer’imizi böldürmeyeceğiz! Çocuklarımıza temiz bir Kemer bırakacağız. Bu salondaki insanlar da bir nefer gibi bizimle birlikte mücadele edecektir” diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur ise yaptığı konuşmada, demokrasi ve cumhuriyetin değerlerinin korunmasında gençliğin önemine dikkat çekti.

MAHMUT TUNCER COŞTURDU
Konuşmaların ardından sahne alan Mahmut Tuncer fıkralarıyla, türküleriyle ve oyun havalarıyla gençleri coşturdu. Eşi Neşe Gül ile birlikte gençlerin halayına katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, davul çalarak Mahmut Tuncer’in şarkılarına eşlik etti.
Mustafa Gül – Kemer Belediye Başkanı
Neşe Aytugan Gül

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan
+16
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle