Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL ESNAFLA BAYRAMLAŞTI

Semih Köken | 27 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

BAŞKAN GÜL ESNAFLA BAYRAMLAŞTI

MECLİS ÜYELERİ MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile belediye meclis üyeleri ilçe genelinde esnaflarla bayramlaştı. Başkan Gül, esnafın ve turizmcilerin bayramlarını kutlarken aynı zamanda iyi bir turizm sezonu geçirmelerini diledi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur ve Kemer Belediye Meclis üyesi Aslı Bayar Ulukapı, Kemer merkez esnafı ile bayramlaştı.

BAYRAM BEREKETİ
Liman Caddesi, Atatürk Caddesi ve Lise Caddesi başta olmak üzere ilçe merkezindeki bütün ana caddeleri gezen Başkan Gül ve beraberindeki heyet, esnafın bayramını kutladı. Bayram tatili ile birlikte turizmin daha da hareketlendiğini kaydeden Başkan Gül, ilçedeki esnaflara ve turizmcilere bereketli bir sezon geçirmelerini diledi. Gül, aynı zamanda tüm Kemerlileri 27-29 Haziran tarihlerinde yapılacak olan 14. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’ne davet etti.

TÜM İLÇEYE ULAŞILDI
Başkan Mustafa Gül merkezdeki esnafın bayramını kutlarken başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de mahallelerdeki esnafları ziyaret etti. Tekirova ve Çıralı’da Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ile meclis üyesi Recep Yılmaz, Göynük ve Beldibi’nde meclis üyeleri Semih Top, Sedat Akan, Cumali Afşin ve Ahmet Ali Güven, Çamyuva, Kuzdere ve Aslanbucak’ta meclis üyeleri Ahmet Can ile Özcan Çeliktaş esnafla bayramlaştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle