Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL EKİBİ İLE BİRLİKTE ÇIRALI’DA

Semih Köken | 21 Mart 2019 | Gündem A- A+

BAŞKAN GÜL EKİBİ İLE BİRLİKTE ÇIRALI’DA

Başkan Gül, Ekibi İle Birlikte Çıralı’da 
Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan adayı Mustafa Gül, Seçim çalışmaları ve ziyaret için gittiği Çıralı’da vatandaşlarla birlikte oldu.
Çıralı köprüsünde aracın inen Başkan Gül ve seçim çalışma arkadaşları çarşıda hizmet veren esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı sezonlar temennisinde bulundu. Sahildeki köy kahvehanesinde bekleyen halkla da tek tek tokalaşan Başkan Gül, Sahilde hizmet veren Star Restoranda hem sohbetetti hem de bir konuşma yaptı. 
Satar restoranda düzenlenen sohbet toplantısına, Eşi Neşe Gül, Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Ergün Büyükbaş, CHP Kadın Kolları Başkanı Gökçe Bozkurt, Meclis Üyeleri, Ahmet Can, Recep Yılmaz, Aslı Bayar Ulukapı, Cumali Afşin, Semih Top, Özcan Çeliktaş çok sayıda vatandaş katıldı. 
Burada bir konuşma yapan Başkan Mustafa Gül, “Bu gün habersiz ve programsız sizlerle birlikte olduk. Çünkü bu gün bizim temel atma törenimiz vardı ve kimseye bilgi verilmemiş inşallah daha geniş bir zamanda gelip sizlerle birlikte tekrar olacağız. Katılımlarınız için teşekkür ederim. Çıralı’nın imar konusuna ve yapılaşma konusuna da değinen Başkan Gül; Kemer’in akciğeri olan Çıralı bizim için çok önemli. Onun için yapılaşma konusunda ve yatak sayısını arttırmakla çok para kazanılmaz bunu geçmişte zararlarını gördük. İnşallah imar geçtikten sonra daha güzel, özenilen bir Çıralı’yı tekrar sokak ve caddeleri ile güzelleştireceğiz. 
BİZ ÇIRALI YOLLARINI TAŞ DÖŞEDİK ŞİKAYET EDİLDİK
Biz çıralının sokak ve caddelerini Parke taşı döşedik hemen şikayet edildik. Mahkemeden iznimizi aldıktan sonra tekrar döşemeye başladık. İnşallah imar geçtikten sonra 18 uygulamasını hayata geçirerek Akciğerimizi koruyup müşterilerinize hizmet edeceksiniz. Yasa gereği artık fazla yapılanma Belediye tarafından değil kurumlar tarafından tespit edilip ceza kesilecek. Sizlerde yatak sayılarınızı arttırmadan zarar görmeden bunu dikkate alarak mevcut yataklarınızla odalarınızı satarak paranızı kazanacaksınız. İnşallah 18 uygulaması hayata geçirince alt yapısıyla üst yapısıyla Çıralımızı yolları ile güzelliğini doğaya uygun olarak yapıp sizlerin hizmetine sunacağız. 
Birçok konulara da değinen başkan Gül, Katılımlarından dolayı Çıralı halkına teşekkür etti. İnşallah daha geniş bir zamanda tekrar sizlerle olacağız. “dedi”
Konuşmanın ardından vatandaşlarla birlikte yemek yiyen Başkan Gül işletme sahibi Ali Köylüoğlu ve Eşi İlknur Köylüoğlu’na teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle