Hoşgeldiniz  

Başkan Gül: Edirne’de tüylerim diken diken oldu

Semih Köken | 09 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül: Edirne’de tüylerim diken diken oldu

 

İmam Hatip’te bisiklet sevinci

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçedeki bisiklet dağıtım törenlerine Kemer İmam Hatip Lisesi ile devam etti. 59 çocuğa bisiklet hediye eden Başkan Gül, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz ve ülkemizin mutluluğu demek. Onlar mutlu yetişirse ülkemize daha yararlı olur” dedi.

Bu eğitim öğretim yılında 4 ayrı okulda bisiklet dağıtım törene gerçekleştiren Kemer Belediyesi, 5’inci töreni Kemer İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirdi.

59 ÇOCUĞA BİSİKLET
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, meclis üyeleri Recep Yılmaz ve Özcan Çeliktaş, Yeni Mahalle Muhtarı Ömer Bilici, Arslanbucak Mahalle Muhtarı İsmail Uğur, öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katıldığı törende 30 erkek, 29 kız öğrenciye bisikletleri teslim edildi. Başkan Gül’ü okul bahçesinde karşılayan öğrencilerde sevgi gösterisinde bulundular. Hediyeden çok mutlu olan çocuklar, Başkan Mustafa Gül’den imza alma yarışına girdiler. Okul Müdürü Hayrullah Uysal ise, Kemer Belediyesi’nin eğitime destek konusunda örnek bir belediye olduğunu belirterek, Başkan Mustafa Gül’e teşekkür etti.

EDİRNE’DE GURUR TABLOSU
Törende yaptığı konuşmada geçtiğimiz hafta Edirne’nin Tayakadın köyünde gerçekleştirilen töreni anlatan Başkan Gül, “Anlatırken hala tüylerim diken diken oluyor. Edirne’de akşam yağmur yağarken ‘Anne sarı saçlım mavi gözlüm ıslanıyor’ diyerek gözyaşı döken bir çocuğumuz gündüz okula gittiğinde, iki arkadaşıyla birlikte Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünü şemsiye ile koruyor. Biz de Tayakadın köyündeki Şehit Cem Havale İlkokulu bahçesinde düzenlenen törenle o Atatürk sevdalısı çocuğumuza ve sınıf arkadaşlarına birer tablet hediye ettik. Edirne’de bana bu onuru yaşatan Kemer halkına çok teşekkür ediyorum. Böyle çocuklar oldukça geleceğimiz güvence altındadır. Bugün burada bu töreni yapabiliyorsak Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun bize miras bıraktığı Cumhuriyetimiz sayesinde yapabiliyoruz” dedi.

“SİZ MUTLUYSANIZ BİZ DE MUTLUYUZ”
Kemer Belediyesi’nin sosyal belediyecilikte örnek bir belediye olduğunu kaydeden Başkan Gül, “Kendimi çok şanslı görüyorum. Çünkü Kemer’in belediye başkanıyım. Bundan büyük bir onur duyuyorum. Beni bu göreve layık gören tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Çocukların mutluluğu demek bizim mutluluğumuz, ülkemizin mutluluğu demek. Mutlu bir şekilde yetişen çocuk ülkemize daha yararlı olacaktır. 3 yıldır bu bisiklet dağıtım projemize devam ediyoruz. Her yıl 6’ıncı sınıfa giden öğrencilerimize bisiklet dağıtıyoruz. Kemer İmam Hatip Ortaokulu’nda 59 çocuğumuza bisiklet hediye ediyoruz. Bu yıl bisiklet ile birlikte kask da veriyoruz Çocuklarımızdan isteğimiz kasklarını takmaları ve trafik kurallarına uymalarıdır” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle