Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, Çamyuva Sahil Projesinin Startını Verdi

Semih Köken | 01 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül, Çamyuva Sahil Projesinin Startını Verdi

Kemer ilçesi Çamyuva Mahallesi’nde sahil düzenleme çalışmalarına başladıklarını açıklayan Belediye Başkanı Mustafa Gül, projenin 2017 sezonunda hazır olacağını söyledi.
Kemer Belediyesi ihaleye çıkmadan kendi imkanları ile Çamyuva Mahallesi’nde sahil düzenleme çalışmalarına başladı.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül sabahın erken saatlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can ve Birim Müdürleri ile birlikte yapılan çalışma başlangıcında Çamyuva sahilinde yaptığı açıklamada projenin tüm Kemer ve Çamyuva halkına hayırlı olmasını diledi. Başkan Gül “Seçim beyannamemizdeki projelerimizden bir olan “Çamyuva Sahil Projesi” bulunmaktaydı. Bugün itibari ile Çamyuva sahil projesine başlamış bulunmaktayız. Ben ve ekibim inşallah 2017 yılında sizlerle bu eşsiz sahilde yürümeye, mükemmel denizinde yüzmeye, Çay Bahçesinde oturma imkanı, büyük otoparkı, yürüyüş yolu, çocuk parkı, yaz akşamlarında meydanında sohbet etmeye, sabahları spor yapmaya ve bisikletlerimizle dolaşmaya başlayacağız. Şimdiden Kemerimize ve Çamyuvamıza hayırlı ve olsun. Kazasız belasız bitirebilmemiz için dualarınızı bekler, çok yakında yeni bir projenin başlangıcına yine imza atarız. Dedi
Ayrıca yapılacak olan projede 8 Kafeterya, ayrı ayrı yerlerde 3 normal ve 3 engelli tuvaleti, 4 adet duş ve soyunma kabini de yer alacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle