Hoşgeldiniz  

Başkan Gül 853 öğrenciye pizza ısmarladı

Semih Köken | 16 Kasım 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül 853 öğrenciye pizza ısmarladı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçedeki 12 anaokulu ve anasınıflarındaki 853 çocuğa pizza ısmarladı. 2 hafta boyunca okul okul dolaşarak pizzaları elleriyle ikram eden Gül, “Minik yüreklerle buluşmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Her eğitim öğretim yılında ilçedeki tüm 5’inci sınıf öğrencilerine tablet, 6’ıncı sınıf öğrencilerine bisiklet hediye eden Kemer Belediyesi, aynı zamanda okulların altyapı, bahçe düzenleme, peyzaj, iç ve dış cephe boyama ve temizlik gibi ihtiyaçlarını da karşılıyor. Bu hizmetlerine bir yenisini ekleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçede bulunan 12 anaokulu ve anasınıfının öğrencilerine pizza hediye etti.

SERVİS BAŞKAN GÜL’DEN

2-16 Kasım tarihleri arasında Gülçin Ersoy Anaokulu, Ahu Uysal Anaokulu, Göynük Atatürk İlkokulu Anasınıfı, Kemer Anaokulu, Aslanbucak Anaokulu, Tekirova Halit Narin İlkokulu Anasınıfı, Ulupınar Çıralı İlkokulu Ana Sınıfı, Şeker İlkokulu Anasınıfı, Silkar İlkokulu Anasınıfı, Beldibi İlkokulu Anasınıfı, Beycik İlkokulu Anasınıfı ve Kemer METEM Anaokulu’nu ziyaret eden Başkan Gül, toplam 853 çocuğa pizza ikram etti.

 

“MİNİK YÜREKLERLE BULUŞTUK” 

Tablet dağıtımı ve bisiklet dağıtımı gibi pizza ikramlarını da her eğitim öğretim yılında devam ettireceklerini kaydeden Başkan Gül, “Anaokullarımız ve anasınıflarımızdaki minik yüreklerle buluşmak biz çok mutlu ediyor. Onların gözlerindeki sevinci görünce mutluluğumuz bir kat daha artıyor. Eğitime her alanda destek olmaya devam edeceğiz. İlçemizdeki tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle