Hoşgeldiniz  

Başkan Gül 116 çocuğa kirve oldu

Semih Köken | 14 Ağustos 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül 116 çocuğa kirve oldu

Kemer Belediyesi Geleneksel 10’uncu Sünnet Şöleni kapsamında sünnet ettirilen 116 çocuk için mevlit okutuldu ve ardından çocuklara altın hediye edildi. Törende konuşan Başkan Gül, “Sosyal belediyecilikte birinciyiz.  Hemşerilerimizin desteğiyle bu hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

 

Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni kapsamında geçtiğimiz ay sünnet ettirilen 116 çocuk için Mevlid-i Şerif okutuldu.  İlçe Müftülüğü’nden hocaların okuduğu mevlide; Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, başkan yardımcıları Ahmet Can ve Kemal Yüksel, meclis üyeleri Semih Top, Cumali Afşin ve Recep Yılmaz ile Kemer Belediyesi mahalle sorumluları, birim müdürleri, sünnet çocukları ve aileleri katıldı.

 

“SOSYAL BELEDİYECİLİKTE BİRİNCİYİZ”

Şölene katılan tüm ailelere teşekkür eden Başkan Gül, “10’uncusunu düzenlediğimiz sünnet şölenimizde sizlerle buluşmaktan çok mutluyum. Sosyal belediyecilik hizmetlerimize bebekler doğar doğmaz başlıyoruz. Eşim tarafından hayata geçirilen ve isim tescili alınan ‘Hoşgeldin Bebek Projesi’ kapsamında Kemer’de doğan tüm bebeklerimizin ailelerini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerimizi iletiyoruz. Çocuklarımız sünnet yaşına geldiğinde ise böyle şölenlerle sünnetlerini gerçekleştiriyoruz.  Yaşlılarımızın ise evlerine kadar giderek doğum günlerini kutluyoruz. Yaşlı ve yatağa mahkûm hastalarımıza evde bakım hizmeti veriyoruz ve hasta nakil ambulansı ile hastanelere ulaştırılmasını sağlıyoruz. Kundaktan yaşlanıncaya kadar iyi günlerinde, kötü günlerinde halkımızın yanında oluyoruz. Bu hizmetler bizi sosyal belediyecilik konusunda bir numara haline getirdi. Bu da bize büyük bir onur veriyor. Bu onuru bizi bu göreve layık gören halkımıza borçluyuz” dedi.

 

GENEL MERKEZDEN TEŞEKKÜR

Tasarruf konusuna da değinen Gül, “Bu hizmetleri verirken tasarruf etmeyi de ihmal etmiyoruz. Geçtiğimiz hafta aldığım kararla makam aracımı iade ettim. Çalışmalarımda özel aracımı kullanıyor ve yakıtımı da kendim alıyorum. Bugün partimden, Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezinden, aradılar ve bu davranışımız için teşekkürlerini ilettiler.  Bu konuda her kesimden çok olumlu tepkiler aldık. Siz bize destek verdiğiniz sürece Türkiye’de ilklerin belediyesi olmaya ve sosyal belediyecilikteki birinciliğimizi korumaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

ÇOCUKLARA CUMHURİYET ALTINI

Başkan Gül’ün konuşmasının ardından takı törenine geçildi. Törende 116 çocuğa Cumhuriyet altını hediye edildi. Çocukların altınlarını takan Başkan Gül, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdiler. Törenden sonra etkinliğe katılan ailelere yemek ikramı yapıldı. Başkan Gül, kazan başına geçerek çocuklara ve ailelerine kavurma servisi yaptı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle