Hoşgeldiniz  

Başkan Çetinkaya, Kumluca’yı anlattı

Semih Köken | 12 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Çetinkaya, Kumluca’yı anlattı

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyesi bir grup işadamı tarafından oluşturulan ‘ATSO Dostlar Grubu’nun bu ayki konuğu Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya oldu.

ATSO Dostlar Grubu Başkanı Sedat Belen ve grup üyeleri, aylık toplantılarında Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı konuk etti. ATSO Dostlar Gurubu Başkanı Sedat Belen, Antalya’yı, ilçelerini, yerel yönetimlerini tanımak, farklılıkları fark etmek istediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya 1999 yılından bu yana aralıksız Kumluca’da Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade etti. Çetinkaya, Kumluca’nın değişim ve dönüşüme çok hızlı ayak uyduran Türkiye’deki ender ilçelerden olduğunu söyledi.

İlçede tarımın öne çıktığını, ancak tarıma dayalı ticarette de Kumluca’nın bölgede söz sahibi olduğunu vurgulayan Çetinkaya, “Göreve geldiğimde ilçenin alt yapısında, sağlık kurumlarında, eğitim kurumları ve sosyal donatı alanlarında bir çok eksikliğimiz vardı. Kumluca halkıyla birlikte yerel önderlik sloganıyla bir değişim dönüşüm başlattık. Öncelikle tarım üretimimizin pazarlanmasının yapıldığı toptancı haline el attık” dedi.

İçme suyu, kanalizasyon, arıtma tesisi gibi alt ve üst yapıları tamamladıklarını vurgulayan Hüsamettin Çetinkaya, “Halkımızın aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilecekleri sosyal donatı alanları oluşturduk. Tüm bunları yaparken, devletimizin diğer kurumlarıyla da işbirliği yaparak eğitim ve sağlık alanlarında da atılımlar gerçekleştirdik. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye’deki bir çok ilçede olmayan okul sayısına, sağlık kurumlarına ve hatta fakültemize kavuştuk” dedi.

Yapılan hizmetlerin hızlı ve çabuk olmasında ilçe halkının katkısının da büyük olduğunu kaydeden Çetinkaya, özelliklede eğitim, sağlık gibi konularda hayırsever ilçe halkının büyük destek verdiğini belirtti. Yaptıkları hizmetlerin halk tarafından takdir edilmesinin yanında, 2013 yılında Avrupa iş Konseyi tarafından ‘En İyi Yönetilen Şehir’ ve ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülüyle, 2014 yılında ‘En İyi Kalite Uygulamaları’ ödülüne layık görüldüklerini, tüm bunların da kendilerini daha iyi ve güzel hizmet yapmaları adına motive ettiğini söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle