Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek, Muratpaşa’lı muhtarlarla buluştu..

Semih Köken | 30 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Böcek, Muratpaşa’lı muhtarlarla buluştu..
Muratpaşa ilçesinde görev yapan muhtarları kahvaltıda ağırlayan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, muhtarlar buluşmasına devam ediyor. Başkan Böcek, Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muratpaşa İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan  Antalya Yörük Türkmen Derneği Başkanı Kemal Tunç ve Muratpaşa ilçesi mahalle muhtarlarını kahvaltıda ağırladı. Muhittin Böcek, muhtarlara çalışmalar hakkında bilgi verdi.

PROJELER BİR BİR TAMAMLANDI Bugüne kadar vermiş oldukları sözleri bir bir hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Toros Mahallesi’nde 32 bin metrekare alan üzerine Expo 2016 Antalya Parkının yapımını tamamladıklarını söyledi. Bununla birlikte Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevleri, Konyaaltı Kültür ve Cemevi, Yaşlılar Kreşi, Kadınlar Sanat ve Eğitim Lokali, 2.ATM Parkı, Kapalı Pazar Yerleri, Sağlıklı Yaşam Merkezi gibi projelerin inşaat çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti.

MUHTAREVLERİ HİZMETE AÇILDI “Muhtarevlerini sadece inşa etmekle kalmıyor, klimasından bilgisayarına tüm tefrişatını da belediye olarak biz karşılıyoruz.” diyen Başkan Böcek, Liman, Sarısu, Hurma, Uncalı, Arapsuyu, Toros ve Akkuyu Mahalleleri’nde modern muhtarevlerini hizmete açtıklarını tüm muhtarlık binalarının su ve elektrik faturalarını ödediklerini söyledi.

7’DEN 70’E HERKES İÇİN KONYAALTI Sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini yerine getirdiklerini ifade eden Muhittin Böcek, Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) ile ihtiyaç sahibi kimselere yardım eli uzattıklarını söyledi. Başkan Muhittin Böcek, KOSHİM bünyesinde bulunan sosyal birimler ile geçtiğimiz yıl 14 bin kişiye ücretsiz yardım ulaştırdıklarını bildirdi.

Muratpaşa İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, Muratpaşa muhtarları olarak kendilerine zaman ayıran Başkan Muhittin Böcek’e çiçek takdim ederek teşekkür etti

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle