Hoşgeldiniz  

BAŞKAN BÖCEK KEMER’DE

SEMİH KÖKEN | 18 Kasım 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

BAŞKAN BÖCEK KEMER’DE

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemeri  ziyaret etti.

Daha önce belirlenen bir program kapsamında Kemer’e gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilk olarak Belediyeyi  ziyaret etti.

Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu’nda kısa bir toplantı yapıldı.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcıları  Emin Gül ile Gülsüm Bal, meclis üyeleri, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Şener Gürler, turizmciler, sivil toplum kuruluşlarının temsilciler de katıldı.

Toplantıda, Kemer’deki genel sorunlar, ulaşım, alt yapı, arıtma, esnaf, pazar yerleri, Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak yeni proje, merkez mahallesinde yapılması planlanan katlı otopark, elektrikli bisikletlerin trafikte yaşattığı sorunlar konuşuldu.

Kendisi için özel olan Kemer’de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer’deki bazı sıkıntıları ve çözüm noktalarını yerinde görmek için ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi.

Başkan Böcek, Kemer’de ve diğer ilçelerde de daha önce toplantılar yaptıklarını hatırlatarak, “Antalya’nın bütün ilçelerinde daha önce yapılmayan ve bundan sonra neler yapılabilir diye fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bu toplantıda yer alacağını bilmiyordum. Bunun için Kemer Belediye Başkanına teşekkür ediyorum.” dedi.

Büyükşehire ait Kemer’de yerlerle ilgili üzerilerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını anlatan Başkan Böcek, “Kemer’deki pazar yeri, Liman Caddesi’ndeki otopark ve Cumhuriyet Meydanı’nda yapılması düşünülen projelerle ilgili bize ne görev düşüyorsa inceleyeceğiz. Kemer’e dün olduğu gibi bugün de sahip çıkmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Böcek, Kemer’deki arıtma sorununu, Belek ve Alanya’daki arıtma sorunu ile beraber çözeceklerini dile getirdi. Böcek, Kemer’de doğal gazın olmaması konusunda da otellerinde dahil olacağı bir çalışmaya öncülük yapacağının müjdesini verdi.

Başkan Topaloğlu ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i Kemer’e davet ettiklerini, Başkan Böcek’in de Kemer’in sorunlarını yerinde görmek isteyerek ziyarete geldiğini söyledi.

Meclis salonunda yapılan toplantıda, soru cevap şeklinde bir görüşme gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Topaloğlu, “Ziyaretten sonra merkezde kurulan pazar yerine geçtik. Burada, haftanın bir günü pazar kurulsun, diğer günlerde otopark olsun diye konuştuk. Güzel bir pazar yeri ve otopark alanı yapacağız. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı’na geçtik. Meydanın halini görünce yeniden proje çizilmesi için ekibine talimat verdi. Kemer’e yakışmayan yerle ilgili daha güzel bir proje yapacaklarını söyledi. Arkasından Liman Caddesi’nde bulunan otopark alanını inceledik. Burada da bir kat aşağıya inilerek daha güzel ve modern bir otopark yapmak üzere görüş birliğine vardık. Kemer’in sorunları ile ilgileneceğini söyledi. Kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Antalya-Kemer arasındaki hız sınırı ile ilgili de konuşan Başkan Topaloğlu, “Daha önce bu hız sınırı konusunu Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile de görüştük. Bölünmüş yolda hız sınırı bazı yerlerde 50 kilometre hız, bazı yerlerde de 70. Sayın Valimiz bu konuyu karayolları ile görüştü ve hız tespiti yapılmasını istedi. Bu konuyu burada da görüştük. Başkan Muhittin Böcek de bu konuyla ilgileneceğini söyledi. Çünkü bu hız sınırı ile turizm sezonunda trafik kilitlenir. Kemer’de artık her şey değişecek ve yenilikler olacak.”şeklinde konuştu.

Başkan Böcek ve Belediye Başkan Topaloğlu, beraberindeki grupla birlikte, Kemer merkezde kurulan pazar yerini, Cumhuriyet Meydanı, Liman Caddesi’ndeki otoparkı yerinde inceleyerek gerekli notlarını aldı.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve düğün
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, içecek, masa ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, takım elbise ve iç mekan

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle