Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek, “Kan Bağışı Kampanyasının öncüsü olduk”

Semih Köken | 30 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Böcek, “Kan Bağışı Kampanyasının öncüsü olduk”
Konyaaltı’nın ilçe olmasıyla birlikte köyden kente geçişin bir simgesi olarak başlatılan Kan Bağışı Kampanyası’nın 13.sü, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yaptığı kan bağışı ile başladı.

 

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 13.sü düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası, Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası’nda başladı. Türk Kızılay’ı Batı Akdeniz Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen Kan Bağışı Kampanyası, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yaptığı kan bağışı ile başladı. Konyaaltı Belediyesi meclis üyeleri, bölge muhtarları, belediye personeli ve vatandaşlar kampanyaya büyük ilgi gösterdi.

İlk olarak kan ölçümü yapılan ve değerlerin oldukça iyi çıkması üzerine form dolduran Başkan Muhittin Böcek, bu işlemlerin ardından kan bağışı için yerini aldı. Başkan Böcek, Konyaaltı’nın ilçe olmasıyla birlikte köyden kente geçişin bir simgesi olarak başlattıkları Kan Bağışı Kampanyası’nın 13.sünü düzenlediklerini söyledi. Bu süre içinde kendisinin de 11 kez kan bağışında bulunduğunu ifade eden Muhittin Böcek, Batı iyi bir bağışçı olduğunu ve kendisinin Akdeniz Bölge Müdürlüğü tarafından gümüş madalyayla ödüllendirildiğini söyledi.

Başkan Böcek şöyle konuştu; “Kan Bağışı Kampanyası ile sosyal projelerimiz devam ediyor. Başta hemşehrilerim olmak üzere, meclis üyeleri, muhtarlarımız ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. ‘Bir kan bir can kurtarır’ düşüncesiyle önemli bir kampanya başlattık. Bu çalışma Antalya ve de ülkemiz için çok önemli”

Antalya Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Hülya Çoksak ise konuşmasında kanın insandan başka üretebilen bir kaynağının olmadığına işaret etti. Konyaaltı Belediyesi ile her yıl kan bağış kampanyası düzenlediklerini dile getiren Hülya Çoksak, “Farkındalık anlamında toplum da liderlerin duruşu önemlidir” dedi.

Konuşmaların sonrasında Hülya Çoksak, kampanyaya öncülük eden Başkan Böcek’e çiçek takdim etti. Batı Akdeniz Kan Merkezi Bölge Müdürü Tufan Ertop ve Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Cengiz Nizam da Başkan Böcek’e ayrıca teşekkür ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle