Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek, huzurevi sakinleriyle buluştu

Semih Köken | 21 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Böcek, huzurevi sakinleriyle buluştu
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Yaşlılar Haftası’nda huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

 

18-24 Mart günleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası’nda bir geleneği daha devam ettiren Konyaaltı Belediyesi, Mehmet Zeki Balcı Turizm Eğitim Merkezi’nde huzurevi sakinleri için kahvaltı düzenledi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaşlılar onuruna verilen kahvaltıda huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı.

Başkan Böcek, yaptığı konuşmada, “Ne mutlu ki millet olarak, yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı erdem sayan bir geleneğin mensubuyuz. Bu geleneğin, bu kültürün, bu anlayışın sürdürülmesi, hem aile bağlarımızın, hem toplumsal dokumuzun muhafazası bakımından hayati bir önem taşımaktadır. Unutmayalım ki yaşlı insanlarımız, milletimizin hafızası, tecrübe kaynağıdır. Geçmiş yılların birikimi ve tecrübesiyle bizlere yol gösteren, sonsuz sevgi ve sabırla bizleri yetiştiren yaşlılarımız, baş tacımızdır. Bu duygularla bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Başkan Böcek huzurevi sakinleriyle birlikte kimi zaman şarkı söyledi, kimi zaman ise dans edip onlarla birlikte eğlendi. Başkan Böcek , Asmalı Konak, Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi, Gülen Kapler Huzurevi, Antalya Huzurevi, Fetih Bayçın Huzurevi sakini 145 kişiyle tek tek ilgilenip, hediyelerini takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle