Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek, Eto’o’yu öğrencilerle buluşturdu

Semih Köken | 30 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Böcek, Eto’o’yu öğrencilerle buluşturdu
Antalyospor’un her zaman yanında olduklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyospor’un Kamerun’lu yıldız futbolcusu Samuel Eto’o’yu öğrencilerle buluşturdu.

 

Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’nde düzenlenen söyleşiye Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yönetici Cumhur Arıcı ve yıldız futbolcu Samuel Eto’o da katıldı. Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Samuel Eto’o için hazırlanan sinevizyon gösterisinin ardında, öğrenciler teknik adam ve yıldız futbolcuya sorular yöneltti. Antalyaspor’un ligin ilk 6 haftasındaki performansıyla ilgili soru üzerine Samuel Eto’o, teknik patron Rıza Çalımbay’a övgüler yağdırarak, “Çıkışı olmayan bir tünelde gibiydik. En büyük şansımız büyük tecrübesi olan Rıza hocanın gelmesiydi. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Onun sayesinde bugünlere geldik” dedi.

Öğrenciler tarafından büyük bir sevinçle karşılanan heyet, bu buluşmayı sağlayan Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Başkan Muhittin Böcek, Rıza Çalımbay ve Samuel Eto’o’ya okul forması hediyesi ve çiçek takdimi ile etkinlikte son buldu.[youtube id=”Enter video ID (eg. USHZZ5bwASU)” width=”620″ height=”360″]

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle