Hoşgeldiniz  

Başkan Bakıcı Antalya’da Yapılan İstişare Toplantısında Çeşitli Temaslarda Bulundu

Semih Köken | 13 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Başkan Bakıcı Antalya’da Yapılan İstişare Toplantısında Çeşitli Temaslarda Bulundu

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Antalya’da gerçekleştirilen “Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma” adlı istişare toplantılarına katıldı.

Başkan Bakıcı Antalya'da Yapılan İstişare Toplantısında Çeşitli Temaslarda Bulundu, System.String[]
Bozüyük Belediye Başkanı  Fatih Bakıcı,  Antalya‘da gerçekleştirilen “Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma” adlı istişare toplantılarına katıldı.

Bilecik’ten,  Bilecik Belediye Başkanı  Selim Yağcı,  Bozüyük Belediye Başkanı  Fatih Bakıcı,  Osmaneli Belediye Başkanı  Münür Şahin,  Pazaryeri Belediye Başkanı  Muzaffer Yalçın,  Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman,  Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve  Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna da katıldığı toplantıda Başbakan  Binali Yıldırım tarafından Başkanlık Sistemi ve izlenecek olan yol haritası hakkında belediye başkanlarına bilgi verildi. Toplantıda ayrıca  İçişleri Bakanlığı tarafından  Türkiye‘de teröre karşı alınan önlemler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm ve TOKİ yatırımları, Dış İşleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Dış politika ve  Türkiye‘nin bölgedeki önemi ve gücü üzerine değerlendirmeler yapıldı. Toplantıda genel hatları ile geçmiş dönemlerde yaşanan koalisyon hükümetlerinin durumu, yeni sistemin ülke için getireceği avantajlar ve  Türkiye‘nin geleceği için önemli konular yer aldı.

Toplantı sonrasında Başkan Bakıcı; Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Adalet Bakanı  Bekir Bozdağ ve  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Topbaş ile temaslarda bulundu. Konu ile ilgili olarak Bakıcı, “İstikrar ve  Türkiye‘nin geleceği için evet dediğimiz bu yolda Başbakanımız ve belediye başkanlarımız ile gerçekleştirdiğimiz toplantı hayırlara vesile olur. Bizler  Türkiye için çalışıyor ve hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Toplantı sonrasında Belediye Başkanları ile birlikte  Antalya EXPO fuarına katılan Başkan Bakıcı, burada gerçekleştirilen çalışmaları gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Bakıcı’nın  Antalya‘daki son durağı ise  Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Takımı’nın katıldığı müsabakalar oldu.  Antalya‘da gerçekleştirilen 4. Uluslararası Taekwondo Müsabakalarında  Bozüyük‘ü temsil eden sporcuları ziyaret eden Başkan Bakıcı sporcular ile görüşerek onlara moral verdi. Sporculara müsabakalarda başarılar dileyen Başkan Bakıcı; “Sizler ilimizi ve bizleri katıldığınız müsabakalarda başarıyla temsil eden sporcularımız olarak bizleri her zaman gururlandırdınız. Katıldığınız maçlarda hepinize başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız ve destekçiniziz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle