Hoşgeldiniz  

BAŞBAKAN ANTALYA’DA

Semih Köken | 08 Şubat 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

BAŞBAKAN ANTALYA’DA

Başbakan Binali Yıldırım Başbakan olarak ilk kez Antalya’ya geliyor. Başbakan Yıldırım 11 Şubat Cumartesi günü toplam maliyeti 731 milyon 901 bin 138 tl olan 67 tesisin açılışı töreni için Antalya’da olacak. Aralarında 10 Bin kişilik Antalya Spor salonunun da yer aldığı yatırımların açılışını gerçekleştirecek Başbakan Binali yıldırım, açılış töreninin yapılacağı spor salonunda Antalyalılarla buluşacak.

Başbakanının şehrimizde yapacağı açılış töreni için bütün hazırlıkların tamamlandığını söyleyen AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer Açılışı yapılacak tesislerle ilgili şu bilgileri paylaştı; ”Antalyamız Başbakanımız Sn. Binali Yıldırımın katıldığı toplu açılış töreni ile yine tarihi bir güne şahitlik edecek. Son yıllarda hizmet yağmuruna tutulan Antalyamız tamamlanan 67 tesise daha kavuşuyor. Toplam maliyeti 731 milyon 901 bin 138 tl olan 67 yatırım ile Antalyamızın çehresi değişmeye devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyemizin, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğümüzün ve diğer kamu ve kurum ve kuruluşlarımızın dev bütçeli yatırımlarının açılışını inşallah hep birlikte yapacağız. Bu yatırımlar içerisinde yer alan 10 bin seyirci kapasiteli yeni spor salonumuzda gerçekleştirilecek açılış töreninde Başbakanımız Antalyalı hemşerilerimizle buluşacak. Yeni anayasa ve hükümet sistemi değişikliği referandumu öncesi Başbakanımızı Antalya’mızda ağırlayacak olmaktan son derece mutluyuz. Bu vesile ile Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış törenine tüm Antalyalı hemşerilerimizi davet ediyorum.

Açılış töreni 11 Şubat Cumartesi Saat:15.00’da Muratpaşa Meltem Mahallesi yeni spor salonunda (Yeni Antalyaspor Stadı yanı) gerçekleştirilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle