Hoşgeldiniz  

Balaban ile Okulu’ya ödül

Semih Köken | 25 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Balaban ile Okulu’ya ödül

656’ncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı İsmail Balaban ile ikincisi Orhan Okulu’ya memleketleri Antalya’da bir alışveriş merkezi yönetimi tarafından plaket ve ödül verildi.

 

656’ncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin finalinde karşılaşan İsmail Balaban ile Orhan Okulu, Antalyalı hemşerilerin gurur kaynağı oldu. Güreşlerde altın kemeri kazanan Balaban ve güreş ikincisi Okulu, Mall Of Antalya Alışveriş Merkezi yönetimi tarafından ödüllendirildi. Düzenlenen törende alışveriş merkezi müdürü Cem Livanelioğlu, altın kemer sahibi Balaban ile başpehlivan Okulu’ya plaket ve para ödülü verdi.

 

Törende konuşan Livanelioğlu, başpehlivanların Kırkpınar’da Antalya’yı başarılı şekilde temsil ettiklerini dile getirdi. İki sporcunun da er meydanındaki başarılarının yanı sıra iyi bir insan olduklarına değinen Livanelioğlu, başpehlivanlara hayatlarında başarı diledi.

 

Altın kemer sahibi Balaban ise er meydanındaki başarısını sürdürmek istediğini söyledi. Güreşe desteğinden dolayı Livanelioğlu’na teşekkür eden Okulu da Elmalı’da altın kemerin sahibi olmayı istediğini belirtti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle