Hoşgeldiniz  

Bakan Şimşek’e inşaat sektörünü anlattı

Semih Köken | 25 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Bakan Şimşek’e inşaat sektörünü anlattı

ANTALYALI işadamı ve Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, bir toplantı için kente gelen Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’e inşaat sektörünün durumunu anlattı, Rus işadamlarıyla imza attığı ortak projelerini sundu.

Antalya’da devam eden Türkiye Rusya Medya Forumu programına katılmak üzere dün kente gelen Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’i havalimanında karşılayan işadamı Hüseyin Samut, toplantı sırasında da yanında oturdu. Global Connection’un organize ettiği Türkiye Rusya Medya Forumu’nda konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin önemine vurgu yaptı.

İşadamı Hüseyin Samut, program arasında Başbakan Yardımcısı Şimşek’e inşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu anlattı. Rusya’nın önemli isimleriyle ticari ve dostane ilişkileri bulunduğunu belirten Samut, ayrıca Antalya’da Rus işadamları ile yaptığı ortaklıkla Türk- Rus işbirliği imzalı inşaat projesinden bahsetti.

Rus müşteri portföyüne sahip olduklarını ve Rusya’nın bazı önemli isimleriyle işbirliğine imza attıklarını belirten Samut, “Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin durumunu en iyi Antalya hissediyor” dedi. İki ülke arasındaki politik ilişkilerin Antalya ve dolayısıyla Türkiye için büyük öneme sahip olduğunu belirten Samut, “Ekonomi, ticari ve turizm ilişkilerinin yanı sıra dünya siyasetinde de iki ülkenin ortak hareket etmesi dengeleri değiştirmektedir. Yeni Dünya için Rusya ve Türkiye’nin kader bağı var” diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Samut’un projelerini dinledi ve detayları hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya – ANTALYA

Foto 1 indir

ANTALYALI ISADAMI VE SAMUT A.S. YONETIM KURULU BASKANI HUSEYIN SAMUT (SOLDAKI), BIR TOPLANTI ICIN KENTE GELEN EKONOMIDEN SORUMLU BASBAKAN YARDIMCISI MEHMET SIMSEK'E INSAAT SEKTORUNUN DURUMUNU ANLATTI, RUS ISADAMLARIYLA IMZA ATTIGI ORTAK PROJELERINI SUNDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 2 indir

ANTALYALI ISADAMI VE SAMUT A.S. YONETIM KURULU BASKANI HUSEYIN SAMUT (SAGDAKI), BIR TOPLANTI ICIN KENTE GELEN EKONOMIDEN SORUMLU BASBAKAN YARDIMCISI MEHMET SIMSEK'E INSAAT SEKTORUNUN DURUMUNU ANLATTI, RUS ISADAMLARIYLA IMZA ATTIGI ORTAK PROJELERINI SUNDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle