Hoşgeldiniz  

Bakan Elvan, De-Myra 4. Tarım Fuarını Açılışını Yaptı

Semih Köken | 15 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Bakan Elvan, De-Myra 4. Tarım Fuarını Açılışını Yaptı

Bakan Elvan, De-Myra 4. Tarım Fuarını açılışını yaptı Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Antalya’nın Demre ilçesinde De-Myra 4. Tarım Fuarının açılışını yaptıANTALYA – Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 4’üncüsü açılan De-Myra Tarım Fuarı açılışına katıldı.

Bakan Elvan, De-Myra 4. Tarım Fuarını açılışını yaptıKalkınma Bakanı Lütfi Elvan,  Antalya‘nın  Demre ilçesinde De-Myra 4. Tarım Fuarının açılışını yaptı

ANTALYA – Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,  Antalya‘nın  Demre ilçesinde bu yıl 4’üncüsü açılan De-Myra Tarım Fuarı açılışına katıldı.  Antalya‘nın Serik ilçesinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve vatandaşlarla bir araya gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, daha sonra beraberindeki Vali  Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Menderes Türel ve  AK Parti İl Başkanı  Rıza Sümer ile birlikte  Demre ilçesinde 4. De-Myra Tarım Fuarı açılışına katıldı.Bakan Elvan, Fuar açılışında tarımın en önemli merkezlerinden birisinin  Antalya olduğunu söyledi. Elvan, “Tarımın  Türkiye ve bizim için stratejik bir üründür. Tarımın en önemli merkezlerinden biriside  Antalya‘dır.  Antalya deyince domates, biber ve portakal ile ilk akla gelen ilçede Demre. Çevremizde bu kadar çok düşman var ülkemizin gelişmesini kalkınmasını istemeyenler var onun için yurtdışında hayır kampanyası yürütenler var. Almanya-Hollanda-Belçika-Avusturya gibi ülkeler  Türkiye‘de evet çıkmaması için her türlü gayreti gösteriyorlar. Alman televizyonu Hayır kampanyası yapıyor” dedi.Konuşmaların ardından fuarın açılışı Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Vali  Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Menderes Türel ve  AK Parti İl Başkanı  Rıza Sümer tarafından yapıldı. Daha sonra  Bakan Elvan ve beraberindekiler fuar alanını gezdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle