Hoşgeldiniz  

Bakan Çavuşoğlu’nun yeğenini soydular…

SEMİH KÖKEN | 30 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

TÜRKİYE Liselerarası Voleybol Şampiyonası için Balıkesir’e giden, Alanya Bahçeşehir Koleji takımı maç sonrası hırsız şoku yaşadı. Aralarında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeğeni Burak Çavuşoğlu’nun da bulunduğu sporcuların, soyunma odasından cüzdan ve cep telefonları çalındı.

Türkiye Liselerarası Voleybol Şampiyonası’nda finallere kalan Alanya Bahçeşehir Koleji takımı, dün TVF Lisesi voleybol takımıyla Balıkesir Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi. Alanya Bahçeşehir Koleji sporcuları hazırlıklarını tamamlayıp özel eşyalarını soyunma odasında bırakarak maça çıktı. Maç sonrası soyunma odasına dönen sporcular çantalarında cüzdan ve cep telefonlarının olmadığını fark etti. İhbar üzerine gelen polis inceleme yaparken, aralarında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeğeni Burak Çavuşoğlu’nun da bulunduğu sporcular ve antrenör Serdar Esen olayla ilgili şikayetçi oldu.

‘HIRSIZ ANAHTARI NERDEN BULDU?’

Olayla ilgili açıklama yapan Serdar Esen, “TVF Lisesi ile karşılaştığımız sırada birisi veya birileri elini kolunu sallayarak soyunma odasına giriyor ve 11 cüzdanla 1 cep telefonunu alarak çıkıyor. Soyunma odalarının anahtarı müsabaka sırasında odayı kullanan takımlara veriliyor. Bu hırsız nerden anahtar buldu?” dedi.

‘HER ANLAMDA MAĞDUR OLDUK’

Şampiyonanın düzenlendiği Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nin güvenliği olduğunu kaydeden Esen, “Güvenliğin konudan haberi dahi yok. Güvenlik görevlileri bu durumlar için burada değil midir? ‘Soyulduk’ diye şikayetçi olduk. Maçın ardından saat 23.00’e kadar ifade verdik. Sporcularımızın bugün de maçı var ve yorgun, bitkin durumdalar. Her anlamda mağdur olduk” diye konuştu.

‘GEÇ GELEN UYARI’

Bugün müsabaka için spor salonuna geldiklerinde ise ikinci bir şok yaşadıklarını vurgulayan Serdar Esen, şöyle dedi:

“Spor salonunun tüm duvarlarına üzerine ‘Kaybolan ve çalınan eşyalardan tesisimiz sorumlu değildir’ yazısı yapıştırmışlar. Bu bence hırsızlık olayından daha kötü bir durum. Bu olaydan sıyrılmak için yazılmış ve sporculara yapılmış bir hakarettir.”

SPOR MÜDÜRÜ SAHİP ÇIKTI

Olay sonrasında hırsızlık mağduru sporcuları makamına davet eden Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, sporcuların yaşadığı tüm zararın müdürlük tarafından karşılanılacağını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle