Hoşgeldiniz  

Bakan Çavuşoğlu’ndan Kemer Esnafını Ziyaret Etti

Semih Köken | 28 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Bakan Çavuşoğlu’ndan Kemer Esnafını Ziyaret Etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kemer esnafını ziyaret etti. Bakan, 15 yıl önce önce Rus asıllı kadınla evlenen esnafı da Rusça dil bilgisi konusunda imtihan eden Çavuşoğlu, esnafın Rus asıllı üç çocuklu eşine de 6 çocuk tavsiyesinde bulundu.
Kemer’deki 5 yıldızlı bir otelde Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve iki otelin çalışanlarıyla bir araya gelen Bakan Çavuşoğlu, toplantıları gerçekleştirdiği otelden çıkarken karşılaştığı 9 yaşındaki Anastasia Naumenko ve annesi Yana ile Rusça sohbet etti.
Daha sona Kemer Tur Taksi Durağı’nı ziyaret Bakan Çavuşoğlu, Kemer Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Tıraş tarafından iletilen sorunları dinledi. Ulaşım ve şoför esnafıyla ilgili yaptıkları hizmet ve sağladıkları imkanları anlatan Çavuşoğlu, Kemeresnaflarından Ziya Çakallıoğlu’nun tanıştırdığı Rus asıllı eşi Julia Çakallıoğlu ile bir süre sohbet ettikten sonra kendisinin eskiden Rusça dil bilgisi konusunda sorun yaşadığını anlattı. Daha sonra esnaf Ziya Çakallıoğlu’na Rusça dilbilgisi soruları sormaya başlayan Çavuşoğlu, esnafın Rusça dilbilgisi performansını beğenmedi. Bakan Çavuşoğlu 3 çocuk babası olduğunu öğrendiği aileye 6 çocuk önererek mutluluklar diledi. Bakan Çavuşoğlu’na Kemerspor 2003 Kulüp Başkanı İsmail Selami Minta tarafından kulüp forması ve kaşkolu armağan edildi.
Taksi durağında vatandaşlarla fotoğraf çektiren Bakan Çavuşoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan referandum standına gelerek  partili gençlerle bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle