Hoşgeldiniz  

Baka, Nisan Ayı Toplantısı

Semih Köken | 25 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Baka, Nisan Ayı Toplantısı

Batı Antalya Kalkınma Ajansının (BAKA) nisan ayı olağan toplantısı yapıldı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında valilik binasında gerçekleşen toplantıya, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, AntalyaBüyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi OdasıBakanı Davut Çetin ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gündem maddeleriyle ilgili gazetecilere bilgi veren Vali Karaloğlu, FETÖ/PDY operasyonları dolayısıyla oluşan personel açığının giderilmesi için bakanlıktan istedikleri iznin bugün itibarıyla verildiğini söyledi.

Personelin alımıyla ilgili bugünkü toplantıda karar alacaklarını belirten Karaloğlu, yaş sebze ve meyve ihracatıyla ilgili pazar çeşitlendirilmesine yönelik görüşmelerimiz olacak. Bu konuda Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), Antalya, Burdur ve Isparta‘da yaş sebze ve meyve ihracatıyla uğraşan bir heyetle, Suudi Arabistan ve Kuveyt‘e bir gezi düzenleyecek.” dedi.

Karaloğlu’nun açıklamasının ardından basına kapalı devam eden toplantıda, 2016 yılı faaliyetleri ve 2017 çalışma takvimi görüşüldü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle