Hoşgeldiniz  

Bahar, yeniden OSBÜK yönetiminde

Semih Köken | 06 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Bahar, yeniden OSBÜK yönetiminde

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nun (OSBÜK) 15’inci Olağan Genel Kurulu’nda yeniden yönetim kurulu başkan vekilliğine seçildi.
ANTALYA ORGANIZE SANAYI BOLGESI (OSB) YONETIM KURULU BASKANI ALI BAHAR (FOTODAKI), ORGANIZE SANAYI BOLGELERI UST KURULUSU'NUN (OSBUK) 15'INCI OLAGAN GENEL KURULU'NDA YENIDEN YONETIM KURULU BASKAN VEKILLIGINE SECILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
OSBÜK’ün Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleşti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) konferans salonunda yapılan genel kurula, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bakanlık bürokratları, 200’den fazla organize sanayi bölgesi yönetim kurulu başkanı ve bölge müdürü katıldı. Toplantıda OSBÜK’ün yönetimine aday olan isimler için oylama yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde, mevcut Başkan Memiş Kütükcü liderliğindeki sanayici kadrosu yeniden OSBÜK’ün yönetimine seçildi.

Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Türkiye’deki organize sanayi bölgelerinin temsil edildiği kuruluşun yönetim kurulu üyeliğine, yapılan görev dağılımında ise yönetim kurulu başkan vekilliğine yeniden seçildi. OSBÜK yönetiminde görev alan ilk Antalyalı sanayici olan Bahar 15’inci Olağan Genel Kurul’da güven tazeleyerek Antalya’yı OSBÜK’te temsile devam etti.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Üretim Reform Paketi’nin yürürlüğe girmesiyle konumunu güçlendiren OSBÜK’ün yeni dönemde sanayi sektörü adına önemli ve faydalı işlere imza atacağını belirten Başkan Ali Bahar, “Üretim Reform Paketi dahi Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın OSBÜK ile yaptığı istişareler sonucu oluşturulmuş, bu sayede sanayicinin yaşadığı sorunlar, ilk elden, hızlı bir şekilde pakete yansıtılmış, kanun tasarısının yasalaşması ile birlikte çözüme kavuşturulmuştur. Bu gelişme OSBÜK’ün sektördeki yeri ve önemi için kanıt niteliğinde bir örnektir. Yeni dönemde de sanayi sektörünün ülkemize ve milletimize sağladığı katma değerlerin artması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

SANAYİCİNİN SESİ OLACAĞIZ

Böylesi güçlü ve önemli bir kuruluşun yönetim kurulunda Antalya’nın temsil edilmesinin kent ve Antalya OSB için de faydalar sağlayacağına dikkati çeken Bahar, “OSBÜK’teki görevimiz nedeniyle Türkiye’deki tüm OSB’leri yakından tanıma şansını yakalıyor, bu sayede bölgemizin konumunu ve yapılanmasını daha inovatif şekilde tasarlayabiliyoruz. Ayrıca sanayicilerimizin sorunlarını ve taleplerini ilgili kurumlara anında iletip çözme konusundaki gayretimiz büyük bir ivme kazanıyor. Üretimin artması ve üretim ortamının daha elverişli şartlara sahip olması için çalışmaya, projeler üretmeye, sanayicilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Bu önemli görevleri bize ve kentimize kazandıran değerli büyüklerimize, Antalya’mıza teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle