Hoşgeldiniz  

Ayık: OHAL turistin gündelik hayatını etkilemedi

Semih Köken | 01 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Turizm, Yaşam A- A+

Ayık: OHAL turistin gündelik hayatını etkilemedi

TÜRKİYE Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, olağanüstü halin, Türk vatandaşları ve yurt dışından gelen ziyaretçilerin gündelik hayatlarına herhangi bir etkisi olmadığını söyledi.

Yakın zamanda farklı ülkelerde de benzer uygulamaların hayata geçirildiğini aktaran Osman Ayık, bu durumun normal hayatı, gerçekleştirilen organizasyonları etkilemediğini kaydetti. Ayık, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Benzer şekilde, Türkiye’de de normal hayat aynen devam etmekte olup, durumun seyahat özgürlüğü üzerinde herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Bununla birlikte, özellikle turizmimizin yoğun olduğu Antalya ve Muğla gibi turistik bölgelerde herhangi bir terör olayı yaşanmamakla birlikte alınan bu olağanüstü hal kararı ile güvenlik en üst seviyeye çıkarılmıştır. Bu kapsamda söz konusu çalışmalar devam ettirilmekte olup terörün önlenmesi kapsamında her türlü önlem alınmaktadır. Turizm sektörünün bu zor günlerini hiçbir turiste zarara gelmeden atlatılacağına inanıyoruz. Türkiye’nin diğer ülkeler kadar güvenli bir ülke olduğunu özellikle belirtmek istiyoruz. Son zamanlarda ülkemize gelen yabancı tur operatörlerinin bu konudaki mesajlarının da bir kanıt olduğuna inanıyoruz.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle