Hoşgeldiniz  

Atso 11. Antalya Türk Müziği Günleri Başlıyor

Semih Köken | 05 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Atso 11. Antalya Türk Müziği Günleri Başlıyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası‘nın (ATSO) 135’inci Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında bu yıl 11.’cisi düzenlenecek olan geleneksel “Antalya Türk Müziği Günleri” 8-9 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, ATSO’nun 135’inci Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında bu yıl 11.’cisi düzenlenecek olan geleneksel “Antalya Türk Müziği Günleri”nin 8 – 9 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacağını söyledi. Türk Müziği Günleri’nin, bu yıl, 33 amatör topluluğun katılımıyla toplam 40 programla görkemli bir organizasyona dönüşeceğini vurgulayan Çetin, “Açılışını 8 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’de yapacağımız ekinlik boyunca, 25 Türk Sanat Müziği Korosu, 8 Türk Halk Müziği Korosu sahne alacak. Bunun yanında, izleyiciler için Türk müziğine akademik ve düzeyli bakış açısı kazandıracak deneyimli sanatçılarımızın konuk olduğu 5 söyleşi, 1 konferans, 1 resital olmak üzere toplam 40 program düzenlenecek” dedi.

Etkinlikler tüm sanatseverlere açık ve ücretsiz

ATSO Antalya Türk Müziği Günleri’nin tüm sanatseverlerin katılımına açık ve ücretsiz olacağını belirten Başkan Davut Çetin, “Bu organizasyonla Antalya‘mızdaki tüm koroların katılımı ile aynı ortamda sanat icra etmelerini sağlıyoruz. Antalyalı müzikseverler tarafından her yıl ilgiyle beklenen bu organizasyonumuzun, Kuruluş Yıldönümü etkinliklerimizin önemli bir parçası olarak geleneksel hale gelmiş olmasından büyük mutluluk duyduğumu da ifade etmek istiyorum. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, her zaman kültür ve sanat çalışmalarına destek vermiş, bir çok etkinliğe katkı sağlamıştır. Kültür ve sanat hayatına desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir. Ücretsiz olan etkinliğimize tüm üyelerimiz ve sanatseverler davetlidir.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle