Hoşgeldiniz  

ATMA HOCAM DİN KARDEŞİYİZ

SEMİH KÖKEN | 25 Mayıs 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

ATMA HOCAM DİN KARDEŞİYİZ

Kemerin seçilmiş Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yandaş medyasına açıklama yapmış….

ATMA HOCAM DİN KARDEŞİYİZ

Kemerin döne döne parti bulamayan sonunda DSP ye kapağı atıp seçilen Necati Topaloğlu yaptığı icraatlardan çok yapamadığı işleri anlatmaya erken başladı.

Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran HOCAKONDULAR KİRİŞTE AÇILDI haberimiz ve Bu Ramazan ayında engelli vatandaşın ekmeği ile oynadınız haberi kemeri sarsmaya yettide artı.

Gerek sosyal medyada gerekse gündemde Necati Topaloğlunun bu icraatları konuşulurken Necati Hocaya oy vermiş büyük bir kesim Hocayı bu hareketlerinden dolayı kınadı.

NECATİ HOCAN AÇIKLAMADA BULUNMUŞ

Yaptığı açıklamada ” ‘Hoca kondular açıldı’ başlıklı haberde Kiriş Mahallesi’nde yer alan 148 ada 7 parselde yer alan 6 adet dükkan için Kemer Belediyemizce 11.07. 2011 tarih ve 2011/43 numara ile ruhsat verilmiştir. Kaldırım kenarında bulunan ve yapı niteliği taşımayan işgaller için Zabıta Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmaktadır. ” Kaldırım üzerine açılan tezgahlara mı ruhsat vermeye başladınız…….

DEMİŞ HOCAM ATMA DİN KARDEŞİYİZ.NEDEN YERİNDEN KALDIRMIYORSUN GARİBAN ENGELLİ TUNA DAĞLI NIN TEZGAHI İLE BUNLARIN NE FARKI VAR…..?

FARK VAR ÇÜNKÜ SEN VE AVENELERİN SÖZ VERDİKLERİ İÇİN BİLMEM KAÇ TL BAĞIŞ ALDINIZ KALDIRAMAZSINIZ AMA GARİBAN TUNA DAĞLININ EKMEĞİNİ ELİNDEN PARASI YOK DİYE ALIRSINIZ

SONRADA ÇIKAR AÇIKLAMA YAPARSINIZ ÖYLEMİ….YEMEZLER HOCAM YEMEZLER BU MİLLET SANA KEMERİ DÜZELT DİYE OY VERDİ .

DAMAT FERİT İLE TAKKELİYE RANT SAĞLA DİYE OY VERMEDİ…

ÇOK DEĞİL ZAMAN VAKİT GEÇER SENİ ORAYA ÇIKARTAN HALK İNDİRMESİNİ DE BİLİR.

DAHA BUNLAR NE Kİ BELDİBİNE HAFTA BAŞI BAŞLAYALIM BAKALIM ÖZEL KALEMİNİN DÜKKANLARINDAN BAŞLAR DİĞERLERİNİ DE AÇIKLARIZ MİLLET GERÇEKLERİ ÖĞRENSİN O ZAMAN NE AÇIKLAYAÇAKSIN MERAK ETMİYORUM ÇÜNKÜ OLAY BELLİ

GELEN GİDENİ ARATIRMIŞŞŞŞŞŞ…..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle