Hoşgeldiniz  

ATAOL BEHRAMOĞLU MANAVGAT’TA ŞİİRSEVERLERİ BÜYÜLEDİ

Semih Köken | 10 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

ATAOL BEHRAMOĞLU  MANAVGAT’TA  ŞİİRSEVERLERİ BÜYÜLEDİ

Manavgat Belediyesi’nin “Haluk Çetin ile Manavgat Buluşmaları” kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde konuk ettiği usta şair Ataol Behramoğlu, Manavgatlı şiir severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü şair ve usta yazar Ataol Behramoğlu, Manavgat Belediyesi’nin kültür, sanat etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde şiir severlerle buluştu.

Haluk Çetin’inin en sevilen şarkıları gitar eşliğinde söylediği gecede, usta şair Ataol Behramoğlu, okuduğu şiirler ile herkese duygu dolu anlar yaşattı. Haluk Çetin ve Ataol Behramoğlu’nun birbirlerini eleştirerek konuşması ise izleyenleri kahkahaya boğdu. Usta kalem Ataol Behramoğlu’nun en sevilen şiirlerini vatandaşların yanına gelerek okumasına salonda bulunan vatandaşlar da eşlik etti. Vatandaşlara kitap imzalayarak onlarla sohbet eden Ataol Behramoğlu hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Haluk Çetin, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e, Manavgat’a kazandırdığı Atatürk Kültür Merkezi’nden dolayı teşekkür etti. Manavgat Belediyesi Kültür Müdürü Halis Akkaya’nın plaket takdiminden sonra salonda bulunan kadınların, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Ataol Behramoğlu kadınlara karanfil re dağıttı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle