Hoşgeldiniz  

Aslanbucak Yeni Muhtarlık ve Hizmet Ofisi Tören ve Dualarla Açıldı

Semih Köken | 14 Şubat 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Aslanbucak Yeni Muhtarlık ve Hizmet Ofisi Tören ve Dualarla Açıldı



Aslanbucak Mahalle Muhtarlığı ve Kemer Belediyesi Aslanbucak Hizmet Binasının resmi açılışı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Protokol tarafından yapıldı.
Açılış, Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması devam edildi. Açılışa Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Üsteğmen Hasan Özak, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları, Ahmet Can ve Nuray Minta, Meclis Üyeleri Semih Top, Recep Yılmaz ve Özcan Çeliktaş, Daire Müdürleri Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kemer Belediyesi Mustafa Gül yaptığı açılış konuşmasında; 1994 yılında birlikte çalıştığı Belediye personeli Sabri Anatürk anısına ismi verilen Sabri-Havvana Anatürk Parkında Aslanbucak Muhtarlığı ve Kemer belediyesi Aslanbucak mahallesi hizmet binasının açılışını gerçekleştiriyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aramızda görmekten son derece mutlu oldum. Geç kalınmış bir hizmet olduğunun altını çizen Başkan Gül, yapılışına kıssa sürede başlayıp kıssa bir sürede tamamlayarak hem Muhtarlık binası hem de Belediyemiz hizmet binası olarak hizmet verecektir. Binamızın başta Aslanbucak Muhtarlığımıza ve Aslanbucak halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Dedi
Yapılan duanın ardından açılış kurdelesini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Üsteğmen Hasan Özak, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları, Ahmet Can ve Nuray Minta ve muhtarlar birlikte keserek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle