Hoşgeldiniz  

Asker adayı kazada öldü

Semih Köken | 23 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Asker adayı kazada öldü

ANTALYA’nın Kaş İlçesi’nde bir gün önce asker eğlencesi yapılan ve ay sonunda askere gidecek olan 20 yaşındaki Murat Ustaali, trafik kazasında yaşamını yitirdi. Aynı kazada 1 kişi de yaralandı.

ANTALYA'NIN KAS ILCESI'NDE BIR GUN ONCE ASKER EGLENCESI YAPILAN VE AY SONUNDA ASKERE GIDECEK OLAN 20 YASINDAKI MURAT USTAALI, TRAFIK KAZASINDA YASAMINI YITIRDI. AYNI KAZADA 1 KISI DE YARALANDI.(FOTO:KAS-DHA)

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Kaş- Seydikemer yolunun Kaş’a bağlı Yeşilköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Bir gün önce asker eğlencesi yapılan Murat Ustaali’nin kullandığı 07 RH 307 plakalı otomobille Mehmet Çopur’un kullandığı 07 CES 39 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

 

Kazada sürücülerden Murat Ustaali olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer sürücü Mehmet Çopur ise yaralandı. Yaralanan Mehmet Çopur olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Kaş Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Murat Ustaali’nin cenazesi ise otomobilden çıkarılarak otopsi için aynı hastanenin morguna konuldu.

 

Murat Ustaali’nin ay sonunda askere gideceği ve bir akşam önce de askere gidecek diğer gençlerle beraber Yeşilköy Mahallesi’nde asker eğlencesi yapıldığı belirtildi. Ustaali’nin babası Bilal Ustaali’nin de 15 yıl önce Kaş’a bağlı İslamlar Mahallesi’nde kamyon kazasında yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle