Hoşgeldiniz  

Aşıklar tanıştıkları Çıralı’ya 4 yıl sonra kanoyla geldiler

Semih Köken | 28 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

FRANSA’da yaşayan Sonia Verducci ile Nil Roux, 4 yıl önce tanışıp birbirlerine aşık oldukları Antalya Kemer’deki Çıralı’ya, Akdeniz turuna çıktıkları kanolarıyla geldi. 8 ay önce başlayan turu Mersin’de noktalayacak Roux ve Verducci, Çıralı’da anılarını tazeledi.

28 yaşındaki Sonia Verducci, sevgilisi 31 yaşındaki Nil Roux ile arkadaşları 30 yaşındaki Thomas Puech- Maurel, 13 Mart’ta Akdeniz turu için Fransa’dan yola çıktı. 3’lü, 8 ay süren yolculukları sonunda Kemer’e bağlı Çıralı sahiline ulaştı. Sonia Verducci ve Nil Roux, 4 yıl önce tanışıp birbirlerine aşık oldukları Çıralı’ya yeniden gelmenin mutluluğunu yaşadı. Yıllar önce Çıralı’daki Olimpos’un sönmeyen ateşi olarak bilinen Yanartaş’ta tanışan çift burada anılarını da tazeledi.

SONİA KİTAP YAZACAK

Thomas Puech-Maurel, “Üçümüz de farklı mesleklerdeniz. Ben hukuk bölümünü bitirdim. Sonia, edebiyat bölümü ve Nil de uluslararası ilişkiler bölümü mezunu. Üçümüz de farklı farklı bakmak için böyle bir seyahate karar verdik ve herkes kendi konusunda bu seyahati değerlendiriyor. Ayrıca Sonia bu seyahatle ilgili kitap yazacak” dedi.

YOLCULUK MERSİN’DE TAMAMLANACAK

Mersin’de yolculuğu tamamladıktan sonra burada daha önce anlaştıkları kişiye kanolarını satacaklarını anlatan Puech- Maurel, Mersin’den tekrar Kemer’e döneceklerini ve birlikte İstanbul’a gideceklerini kaydetti. Buradan da yılbaşı tatili için Kapadokya’ya geçeceklerini anlatan Puech- Maurel, uğradıkları şehirlerde birçok insanla tanıştıklarını belirtti.

‘FAZLA TEHLİKE OLMADI’

Yolculuklarında herhangi bir zorluk yaşamadıklarını anlatan Nil Roux, “Tabi Akdeniz çok tehlikeli bir deniz. Bazı tehlikeler yaşadık ama iyi konsantre olduğumuz için çok fazla bir tehlike olmadı. Bu seyahatte insanlarla tanışmaya, onlarla karşılaşmaya, doğaya, denize ve insan ilişkilerine daha çok önem verdik ve o konuda yoğunlaştık” diye konuştu.

Sonia Verducci de ailesinin bu yolculuğa çıkarken çok endişeli olduğunu aktarırken, yolculuklarında birçok insanla tanıştıklarını ve başlarına hiçbir olumsuzluk gelmediğini vurguladı.

Sonia Verducci Çıralı’da kalırken, Nil Roux ile Thomas Puech- Maurel ise Mersin’de tamamlamayı planladıkları yolculuk için yeniden yola çıktı.

FOTOĞRAFLI

(DHA – Levent YENİGÜN)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle