Hoşgeldiniz  

ASAT güreşte Antalya şampiyonu

Semih Köken | 26 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

ASAT güreşte Antalya şampiyonu

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ASAT Spor Kulübü Güreş Takımı, Antalya Gençler Güreş İl Şampiyonası’nda ve U23 İl Şampiyonası’nda takım halinde şampiyon oldu.

 

Muratpaşa Belediyesi Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi’nde minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 200’ün üzerinde sporcu Antalya şampiyonluğu için mücadele verdi. ASAT Güreş Takımı minderden zaferle ayrılarak Gençler Güreş İl Şampiyonası’nda ve U23 İl Şampiyonası’nda takım halinde şampiyonluk kazandı.

 

MİNDERDE ŞAMPİYONLAR

 

ASAT Güreş Takımı, U23 İl Şampiyonası’nda mücadele verdiği 10 sikletten 8’inde başarı göstererek 8’i altın olmak üzere toplamda 17 madalya ile şampiyon oldu. Antalya Gençler İl Şampiyonluğu’nda da güreşçiler minderde başarılı bir performans sergiledi. 8 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya kazanan ASAT’lı güreşçiler, il şampiyonasında da şampiyonluk elde etti.

 

HEDEF HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK

 

Büyükşehir Belediyesi Güreş Koordinatörü Başpehlivan Mustafa Kemal Karaboğa, ASAT Güreş takımının katıldığı her şampiyona da hedefinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek, “ASAT Spor Kulübü olarak sezon başından sonuna kadar bizim için büyük veya küçük güreş anlayışı yok. Biz katıldığımız her güreşe Kırkpınar gibi büyük bir anlam yüklüyoruz. O yüzden biz her güreşte en küçük boy ve en büyük boy pehlivanlarımızla birincilik yönünde iddialıyız. Sporcularımız yine büyük bir mücadele vererek başarılarını kanıtladı. Sporcularımız son derece iyi imkânlarla antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Biz yağlı güreş ve minder güreşi adına Menderes Türel başkanımızın ilk döneminden bu yana bir yapılanma içerisindeydik. Artık şu an meyvelerini yiyoruz. Türkiye ve Avrupa şampiyonasında takımımıza başarılar diliyoruz” dedi.

 

DHA-Spor – Türkiye-Antalya – ANTALYA

BUYUKSEHIR BELEDIYESI ASAT SPOR KULUBU GURES TAKIMI, ANTALYA GENCLER GURES IL SAMPIYONASI'NDA VE U23 IL SAMPIYONASI'NDA TAKIM HALINDE SAMPIYON OLDU. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle