Hoşgeldiniz  

Arslanbucak’ta bisiklet sevinci

Semih Köken | 05 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Arslanbucak’ta bisiklet sevinci

 

Kemer Belediyesi Arslanbucak Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu’nun 120 öğrencisine bisiklet hediye etti. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, çocuklara “Mutlaka kask takın ve trafik kurallarına uyun” öğüdü verdi.

120 ÖĞRENCİYE BİSİKLET
Kemer Belediyesi, bu eğitim öğretim yılının 4’üncü bisiklet dağıtım törenini Arslanbucak Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu’nda gerçekleştirdi. Törende 120 çocuğun bisikletlerini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcıları Ahmet Can ve Kemal Yüksel, Meclis Üyeleri Semih Top ve Özcan Çeliktaş ile Arslanbucak Mahalle Muhtarı İsmail Uğur ve Okul Müdürü Mehmet Yılmaz ve belediye birim müdürleri teslim etti. Öğrencilere bisikletle ile birlikte kask da hediye edildi.

“MUTLAKA KASK TAKIN”
Kemer Belediyesi’nin sosyal belediyecilikte bir marka haline geldiğini vurgulayan Başkan Gül, “Bu yıl toplam 835 öğrencimizi bisiklete kavuşturuyoruz. Çocuklarımızın okula gidiş gelişini kolaylaştırmak, spor yapmalarını ve doğa dostu olmalarını sağlamak için bisiklet hediye ediyoruz. Öğrencilerimizden bisiklet kullanırken mutlaka kask takmalarını ve trafik kurallarına uymalarını istiyoruz” dedi. Okul Müdürü Mehmet Yılmaz ise, eğitime katkıları için Başkan Mustafa Gül’e teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle