Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’da Eto’o hem kaptan hem antrenör

Semih Köken | 08 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

(DHA)- ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, “Eto’o, takım kaptanı olarak teknik ekiple birlikte antrenmanları ve çalışmayı koordine edecek” dedi.

ANTRENMANI UĞURLU YÖNETTİ

ANTALYASPOR KULUBU BASKANI GULTEKIN GENCER (FOTODAKI), "MEHMET UGURLU TAKIMIN HOCASI ETO'O DA TAKIM KAPTANI OLARAK TEKNIK EKIPLE ANTRENMANLARI VE CALISMAYI KOORDINE EDECEK" DEDI. KIRMIZ BEYAZLI TAKIMIN MERSIN IDMANYURDU MACINA HAZIRLANDIGI ANTRENMANDA TAKTIK CALISMASINI YONETEN ETO'O OYUNU SIK SIK DURDURARAK, TAKIM ARKADASLARINI UYARDI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

Teknik sorumlusu Yusuf Şimşek ile yollarını ayıran Antalyaspor, bugün alt yapı antrenörü Mehmet Uğurlu yönetimindeki antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına başladı. Antrenmanı Başkanı Gültekin Gencer ile Asbaşkan Ali İhsan Sav’da izledi.

Başkan Gencer, bu akşam Yusuf Şimşek’in kulüple ilişiğinin tamamen kesileceğini, altyapıdan sorumlu Mehmet Uğurlu ve ekibinin yeni teknik direktör göreve gelene kadar takımı çalıştıracağını dile getirdi. Kaptan Eto’o’nun da Mehmet Uğurlu’ya yardım edeceğini açıklayan Başkan Gencer, sözlerini şöyle sürdürdü:

“ETO’O İLE KOORDİNE EDECEK”

“Mehmet Uğurlu ve takımın hem ağabeyi hem kaptanı olan Eto’o ile de görüştük. Antrenman programını beraber koordine ediyorlar. Bütün programı ikisi yapıyor. Antalyaspor yönetim kurulunun verdiği görevle şu anda Eto’o da olsun Mehmet Uğurlu da yeni teknik direktör gelinceye kadar sorumluluklarının bilinciyle hareket edecek. Sonra görevlerine dönecekler. Mehmet Uğurlu takımın hocası, Eto’o da takım kaptanı olarak teknik ekiple antrenmanları ve çalışmayı koordine edecek.”

“ÖNCELİĞİMİZ YERLİ ANTRENÖR”

Yeni teknik direktör arayışlarının sürdüğünü vurgulayan Başkan Gencer, hata yapmamak için ihnce eleyip sık dokumaları gerektiğini dile getirirken şunları söyledi:

“Yönetim olarak acele etmeme ve birkaç isim üzerine yoğunlaşma konusunda karar aldık. O isimler doğrultusunda çalışmalarımıza başlayacağız. Antalyaspor’un menfaatleri konusunda yönetim olarak son kararı vereceğiz. Öncelikli düşüncemiz yerli teknik direktör olduğu kadar, konuştuğumuz yabancı bir teknik direktör de var. Bir çok takımda da hocalar ayrılıyor ama bizim illaki bekleyeceğiz diye düşüncemiz de yok. Şartlar oluştuğu takdirde yarın da olur bir hafta sonra da olur.”

“GALİP GELMEK ZORUNDAYIZ”

Mersin İdmanyurdu maçında galip gelmek zorunda olduklarını söyleyen Başkan Gültekin Gencer, son olarak, “Futbolcularımız onun için çok çalışıyorlar, çift idman yapıyorlar. İnşallah, kazanacağız. Taraftarlarımızın da takımlarını yalnız bırakmamasını istiyoruz” dedi.

ETO’O ANTRENMANDA TAKTİK VERDİ

Antalyaspor’un bugünkü çalışmasında Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o, takım arkadaşlarına taktik verdi. Eto’o oyunu sık sık durdurarak, takım arkadaşlarına çeşitli uyarılarda bulundu.

Antalyasor, yarın da Mersin İdmanyurdu maçı için çift antrenman yapacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle