Hoşgeldiniz  

Antalyaspor teknik direkörü Morais: Deplasmanda kazanmak istiyoruz

Semih Köken | 05 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor teknik direkörü Morais: Deplasmanda kazanmak istiyoruz

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Jose Morais, Mersin İdmanyurdu maçında galibiyeti hedeflediklerini belirterek, “Deplasmanda kazanmak istiyoruz” dedi.
ANTALYASPOR, SPOR TOTO SUPER LIG'IN 32. HAFTASINDA MERSIN IDMAN YURDU ILE OYNAYACAGI MACIN HAZIRLIKLARINI SURDURDU. HASAN SUBASI TESISLERI'NDE GERCEKLESTIRILEN ANTRENMAN ONCESINDE TEKNIK DIREKTOR JOSE MORAIS, FUTBOLCULARLA KISA TOPLANTI YAPTI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)
Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 32’nci haftasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Jose Morais, futbolcularla kısa toplantı yaptı. Ardından koşu ve yarı sahada dört grup halinde çift kale maç yapılan çalışmaya, sakatlıkları bulunan Celustka ve Chico’nun katılmadı. Eto’o’nun attığı gollerle dikkati çektiği antrenmanı Kulüp Başkanı Gültekin Gencer de izledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Portekizli teknik direktör Morais, Torku Konyaspor maçının geride kaldığını ve Mersin İdmanyurdu maçına odaklandıklarını söyledi.

Morais, “Tabi ki hedefimiz 3 puan. Gerek evimizde gerekse deplasmanda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok güzel bir hediye vermek istiyoruz. Şimdiye kadar çok iyi bir şekilde desteklediler. Onlar için deplasmanda kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Her zaman iyi çalışan oyuncuların formayı hak ettiği düşüncesiyle onlara şans verdiğini dile getiren Morais, “Hedefimiz, her zaman sahaya iyi bir 11 çıkarmak. Bu maçta da öyle olacağını düşünüyorum” dedi.

Morais, transfer çalışmalarıyla ilgili soru üzerine ise futbolcu almak için kendisinde para olmadığını, transferlerin başkanla konuşulması gereken bir konu olduğunu dile getirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle