Hoşgeldiniz  

Antalyaspor Kemer’de Kampa Girdi

SEMİH KÖKEN | 28 Mayıs 2015 | Gündem, Spor A- A+

Spor Toto Süper Lig’e yükselmeyi hedefleyen Antalyaspor, PTT 1. Lig Play Off Yarı Final ilk maçında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Maç öncesi Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’nde bulunan Sherwood Club Otel’de kampa giren Antalyaspor idmanında Başkan Gültekin Gencer; “Süper Lig’e çıkamazsak bu takımı da yazık olur Antalya’ya da yazık olur” dedi.

Play Off Yarı Final turunda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor kamp için Kemer’i tercih etti. Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’nde bulunan Sherwood Club Otel’de 2 gün boyunca kampa giren Antalyasporlu futbolcular idmana başladı.

BAŞKAN GÜL’DEN BAKLAVA İKRAMI

Majesty Mirage Park Otel’in sahasında gerçekleşen idmanın ilk misafiri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül oldu. Başkan Gül, yanında getirdiği baklavaları futbolculara ikram ederken Antalyaspor için ellerinden gelen tüm desteği vererek yapılacak olan deplasman maçları dahil kafilenin yanında olacağını belirtti. Teknik Direktör Yusuf Şimşek’inde Kemer’den profesyonel lige gittiğini hatırlatan Kemer Belediye Başkanı Gül “Umarım burası size uğur getirir ve iyi bir sonuç alırsınız ve bizleri mutlu edersiniz” dedi.

Yapılan idmanda Şimşek tüm futbolcuları ile tek tek ilgilenirken, idmanı takip eden Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ise zorlu maç öncesi açıklamalarda bulundu

5 HAZİRAN’DA BAŞAKŞEHİR STADINDA OLMAK İSTİYORUZ

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer yaptığı açıklamada; “Malum play-off yapacak bir şey yok. İki ayaklı Adana Demirspor ile final öncesi yarı final maçımız var. Bugün akşam itibariyle avantajlı skoru elde edip final yolunda takılmamak için Adana deplasmanına rahat gitmek istiyoruz. Hedefimiz her şeyden önce Süper Lig ve onun içinde Adana Demir maçında kazanmak istiyoruz. Kazanacak kadroya ve teknik heyete de sahibiz. İnşallah takımda gününde olursa ve problem yaşamazsa her halükarda bu iki ayaklı maç olduğunu da unutmamak lazım. Önemli olan biz 5 Haziran’da Başakşehir Stadında olmak istiyoruz” dedi.

SÜPER LİGE ÇIKAMAZSAK BİZEDE, ANTALYA’YA DA YAZIK OLUR

4 takıma başarılar dileyen Gencer; “Şu an 13 milyon turistin geldiği ve yılda bin 400 takımın kamp yaptığı Antalya’da ve dün itibariyle de bize tahsis edilmiş alanda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hibe olarak yapacak olduğu 25 milyon ayırarak yaptığı, Avrupa’nın en lüks tesislerinin de 1 yıl içinde faaliyete geçecek olması, 33 bin kişilik stadın devreye girecek olması nedeniyle Antalyaspor’un Süper Lige çıkması yakışan durum olacak diye düşünüyorum. Antalyaspor’un kesinlikle Süper Lig de olması lazım. Bu kadar güzellikler içerisinde çıkamazsak da bize de yazık olur. Antalya’ya da yazık olur. Teknik heyetimizde, futbolcularımız da bunun bilincinde”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle