Hoşgeldiniz  

Antalyaspor Başkanı Öztürk: 3 puana konsantre olmalıyız

Semih Köken | 18 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor Başkanı Öztürk: 3 puana konsantre olmalıyız

ANTALYSPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, Osmanlıspor maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, “Bizim genel hedefimiz üst sıralara oynamak. Büyük beklentiler yok, ama hep 3 puana konsantre olmalıyız” dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Portekizli Teknik Direktör Jose Morais yönetimindeki antrenmanda kırmızı beyazlı takım, koşu, ısınma hareketleri ve istasyon çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde iki gruba ayrılan futbolcular, top kapma, pas ve şut çalışmasının ardından küçük sahada taktik oyunu oynadı. Kamerunlu yıldız Samuel Eto’o, şut çalışmasında attığı şık gollerle dikkati çekti.

Antrenmanı Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de izledi. Osmanlıspor’un Avrupa maçlarında iyi performans sergilediğini anlatan Öztürk, lige hazır ve güçlü bir takımla ilk maçlarını oynayacaklarını söyledi. Sahalarındaki ilk maçı kazanarak iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayan Öztürk, “Beklentilerimiz yüksek. İyi bir başlangıç yapabileceğimize inanıyoruz. Genel olarak lige bakış açımız bu. Maçı kazandıktan sonra önümüzdeki maça bakacağız. Onu kazandıktan sonra da bir sonraki maça bakacağız” dedi.

Antalyaspor’un kuruluşunun 50’nci yıldönümü dolayısıyla taraftarın takımdan büyük beklentisi olduğuna dikkati çeken Öztürk, “Bizim genel hedefimiz üst sıralara oynamak. Büyük beklentiler yok, ama hep 3 puana konsantre olmalıyız. Bakışımız, ilk sezonda daha hazır ve sabırlı olmak” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle