Hoşgeldiniz  

Antalyaspor Asbaşkanı Terzioğlu: Eto’o için girişim yok

Semih Köken | 22 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor Asbaşkanı Terzioğlu: Eto’o için girişim yok

ANTALYASPOR Asbaşkanı Bora Terzioğlu, yıldız golcüsü Eto’o’nun Osmanlıspor maçında belindeki ağrı nedeniyle kadroda yer almadığını belirtti, “Eto’o’nun transferi için girişimde bulunan her herhangi bir kulüp yok” dedi.

Asbaşkanı Bora Terzioğlu, internette Samuel Eto’o’nun Beşiktaş’la anlaştığı iddialarına değindi. Eto’o’nun tedavi sürecinin devam ettiğini kaydeden Terzioğlu, “Eto’o ile ilgili her herhangi bir girişimde bulunan kulüp yok” dedi. Eto’o’nun takımda önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Terzioğlu, Kamerunlu yıldızla kulüp arasında herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

BEŞİKTAŞ’TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün internet sitesinden yapılan açıklamada ise Eto’o hakkında çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Basında ve sosyal medyada; kulübümüzün Samuel Eto’o’yu transfer etmek için temasta bulunduğu, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin futbolcu ile görüştüğü şeklinde yansıtılan iddialar gerçeklerden uzaktır. Sayın Çebi, Eto’o’nun transferi ile alakalı herhangi bir görüşmede bulunmamıştır.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle