Hoşgeldiniz  

Antalya’nın koronavirüs risk haritası kırmızıya döndü! Köken ve Turhan korona oldu.

Semih Köken | 20 Mart 2021 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya’nın koronavirüs risk haritası kırmızıya döndü! Köken ve Turhan korona oldu.
Antalya’nın koronavirüs risk haritası kırmızıya döndü!
Bu arada gazetemiz yayın Koordinatörü Semih Köken  ve nişanlısı Sezen Turhan da Korona virüse yakalandılar .Bir haftadır soğuk algınlığı şüphesi ile tedavi gören çift önceki gün yapılan Covit testinde  POZİTİF çıktı. Bunun üzerine il sağlık Müdürlüğü filyasyon ekiplerince kontrol altına alınan ikili önce muayene edildikten sonra ilaçları verildi ve 10 gün  sürecek karantina altına alındılar.
Bizde Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Semih Köken ve Haber Müdürümüz Sezen Turhan a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Sosyal medya hesabından illere göre haftalık vaka sayılarını gösteren indians haritasını paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaşımında, 100.000 nüfusa karşılık gelen toplam vaka sayısını gösteren haritada, Antalya’nın oranının 119, 18 olduğu görüldü. Açıklanan son verilere göre, turuncu olan Antalya, kırmızıya döndü.

Antalya'nın koronavirüs risk haritası kırmızıya döndü!

SUR YAPI

Tahtakale Spot

Adin hotel erken rezervasyon

 

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu normalleşme için belirlediği kriterler ışığında Türkiye vaka oranı ve risk durumu verilerini 13 – 19 Mart 2021 tarihli olarak güncelledi.

ANTALYA 100 BİN’İN ÜZERİNE ÇIKTI

Sağlık Bakanlığı’nın 13 – 19 Mart tarihlerini kapsayan risk haritasında geçtiğimiz hafta turuncu görülen Antalya’nın 100 bindeki vaka sayısı 119, 18 olduğu görüldü. Böylelikle, açıklanan son verilere göre Antalya kırmızı renge döndü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle