Hoşgeldiniz  

Antalya’nın En Büyük Kongre Merkezi Açıldı

Semih Köken | 07 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’nın En Büyük Kongre Merkezi Açıldı

Kepez Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından biri olan Mimar Sinan Kongre Merkezi, görkemli yapısı ile ilk konuklarını ağırladı. Antalya’nın en büyük kongre merkezi olan tesis, binlerce kişilik organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Kepez Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve en büyük bütçeli projesi niteliğindeki Mimar Sinan Kongre Merkezi, büyük organizasyon ve toplantıların tercih sebebi olarak hizmete başladı. Tesis ilk konuklarını önemli bir kongreyle gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlıklı Hayatı Teşvik ve Sağlık Politikaları Derneği iş birliğinde düzenlenen Fiziksel Aktivite Uygunluk Reçetesi Karnesi Liderlik Eğitimi Programı, binlerce kişinin katılımıyla Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

40 milyona mal oldu

Sağlık ve spor alanındaki ilk kongre ile binlerce kişinin adım attığı tesis, Antalya’nın göz bebeği olarak hizmetini sürdürüyor. 40 milyon lira yatırım ile gerçekleşen ve 19 bin 073 metrekare alana sahip merkezin fuaye alanları, karşılama ve molalar için hizmet verirken, sıra düzeninde iki bin kişi kapasitesiyle Antalya’da adını listenin başına yazdırdı.

Kepez Belediyesi’nin kendi olanakları ile inşa ederek hizmete sunduğu en büyük bütçeli projesi, beş yıldızlı otel konforunda hizmet veren işletmesi ve hayranlık uyandıran dekorasyonu ile ilk büyük organizasyonuna ev sahipliği yaptı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle