Hoşgeldiniz  

Antalyalı modacı plaja renk kattı

Semih Köken | 16 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalyalı modacı plaja renk kattı

ANTALYALI modacı Gizem Solak, yeni tasarımlarının katalog çekimini mankenler eşliğinde gerçekleştirdi. Esline Ajans mankeni Perihan Koz’un giydiği plaj koleksiyonu büyük ilgi gördü.

Koç Üniversitesi ekonomi bölümü mezunu olan, daha sonra “Hayalim” dediği moda sektörüne yönelerek, İstanbul Moda Akademisi’nde (IMA) moda tasarımı bölümünü tamamlayan Solak, ‘La Melone’ markasını ortaya çıkardı. Kendi çizimlerini üreten Gizem Solak, moda sektörüne hızlı giriş yaptı.

Beachwear koleksiyonuyla plaj modasına farklı soluk getiren genç modacı, “La Melone’de özgür, enerjik, mistik ve günlük alternatifler hazırladım. Geçmiş zamanların bohem şıklığının hakim olduğu koleksiyonda şifon, tül ve danteller başrolde. Karnaval renklerinden ilham alan bohemin tarzı tüm koleksiyonda görünüyor” dedi.

Amacının La Melone ile farklılık yaratmak olduğunu sözlerine ekleyen Solak, “Mecburiyetler, sıkıcı kurallar ve katlanılan gerçeklerden uzak, kadınların bütünlüğünü sağlayan, karşı tarafı şaşırtan, seksi ve bir o kadar da masumluğu yansıtan parçaları bir bütünde topladık. Ayrıca çoğumuz rahatlıkla şıklığın aynı üründe birleşemeyeceğine inanır. Bu da doğru bildiğimiz yanlışlardan ne yazık ki. Bu düşünceyi de La Melone ile yıktığımızı düşünüyorum” dedi.

Tek bir noktada olmaktansa birçok noktaya ve kitleye ulaşmayı hedeflediğini kaydeden Solak, “İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Bodrum ve Adana’da satış noktalarım var. Onun dışında sosyal medya ve internet sitesi üzerinden online satış yapıyoruz. Antalya’da ortaya çıkan bir markayı Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırıyorum. Hedefim gelecekte yurt dışına açılmak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle