Hoşgeldiniz  

Antalya’daki Kar Maskeli Gasp Zanlıları Yakalandı

Semih Köken | 15 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da, iki ayrı gasp olayına karışan ve bir kişiyi av tüfeğiyle yaraladıkları belirlenen biri çocuk 5 zanlı yakalandı.

Antalya'daki Kar Maskeli Gasp Zanlıları Yakalandı, System.String[]
Antalya’da, iki ayrı gasp olayına karışan ve bir kişiyi av tüfeğiyle yaraladıkları belirlenen biri çocuk 5 zanlı yakalandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 9 Şubat’ta Fatih Mahallesi’nde bir iş yerinde gasba teşebbüs edilmesi ve işletmeci M.A’nın av tüfeğiyle yaralanmasıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

İş yerinin güvenlik kamerası kayıtları incelenerek, şüphelilerin eşkali tespit edildi. Zanlıların 28 Aralık’ta Göçerler Mahallesi’nde faaliyet gösteren iş yerinde, çalışanlar Ü.N.Ü. ve İ.K’yı silahla tehdit ederek, kasada bulunan parayı gasbedenlerle aynı kişiler olduğu belirlendi.

İki olayın şüphelileri oldukları tespit edilen R.T, A.K, M.K, F.E. ile çocuk zanlı C.Ö’nün yakalanması için çalışma yapıldı. Eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla çeşitli adreslerde gözaltına alınan zanlılarla bir av tüfeği ve gasp sırasında kullanılan kar maskeleri ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden C.Ö, tutuklandı, M.K, olayda kullanılan av tüfeğinin sahibi olduğu ancak olayla bir ilgisinin bulunmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler R.T, A.K. ve F.E.’nin adliyedeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle