Hoşgeldiniz  

Antalya’da şüpheli paket paniği

Semih Köken | 24 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da şüpheli paket paniği

ANTALYA’da turistlerin yoğun bulunduğu Atatürk Caddesi’ndeki bir aracın altındaki dizüstü bilgisayar çantası paniğe neden oldu. Vatandaşların şüpheli paket ihbarıyla polise haber verdiği çantanın boş olduğu belirlendi.

Muratpaşa İlçesi, Atatürk Caddesi’nde saat 13.30’da bir bankanın önünde park halinde bulunan Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’na ait aracın altında diz üstü bilgisayar çantası olduğunu gören vatandaşlar polise haber verdi. Turistlerin de yoğun bulunduğu Antalya’nın en işlek bölgelerinden Atatürk Caddesi’ndeki şüpheli paket ihbarı üzerine polis olay yerine geldi. Caddeyi araç, tramvay ve yaya trafiğine kapatan polis bankada çalışan personel ve vatandaşları da dışarı çıkardı. Cadde geniş güvenlik önlemi alan polis, alana şerit çekerek olay yerinden vatandaşları uzaklaştırdı.

Bomba imha uzmanı polisler yaptıkları incelemede çantanın boş olduğunu belirledi. Bunun üzerine çantayı aracın altından alan polis, caddeyi araç ve yaya trafiğine açtı. Çevredeki vatandaşlar da polisin araştırmasını endişeli gözlerle izledi. Güvenlik şeridini kaldırarak, olay yerine girmeye çalışan bazı vatandaşları polis uyardı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle