Hoşgeldiniz  

Antalya’da Pompalı Dehşet: 1 Ölü

Semih Köken | 13 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da Pompalı Dehşet: 1 Ölü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde alışveriş yapan arkadaşını otomobil içerisinde bekleyen bir kişi pompalı ile vurularak öldürüldü.

Antalya’nın  Manavgat ilçesinde alışveriş yapan arkadaşını otomobil içerisinde bekleyen bir kişi pompalı ile vurularak öldürüldü. Olayın ardından araçla olay yerinden kaçan İlkay S., Aksu ilçesinde olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte yakalanırken olay sırasında yanında bulunan kardeşi Mesut S. ise  Manavgat‘ta gözaltına alındı. Cinayet anı çevre işyerlerindeki güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Olay bugün Saat 19.40 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Veli Kalburcu’nun (30) kullandığı 07 HKP 56 plakalı otomobil Emek Mahallesi Barbaros Bulvarında bulunan bir marketten alışveriş yapmak üzere durdu ve yanında bulunan 2 kişiden birisi markete girdi. bu sırada park eden otomobilin yanından geçen bir otomobil, 100 metre ileriden dönüp ters istikamette gelerek Kalburcu’nun otomobilinin 20-30 metre uzağında durdu. Otomobilden inen ve birinin elinde pompalı olduğu gözlenen 3 kişi Kalburcu’nun otomobiline ellerindeki demirlerle vurmaya başladı.Bu arada elinde pompalı tüfek olan İlkay S. otomobilin direksiyonunda bulunan Kalburcu’nun elindeki tüfeği de alarak aracın camına tüfekle vurduğu sırada tüfek ateş aldı. Kalburcu olay yerinde hayatını kaybetti.

Kalburcu’nun kullandığı çalışır vaziyetteki araç olayın ardından hareket ederek refüjde ağaca çarparak dururken, saldırganlar geldikleri araca binerek olay yerinden kaçtı. Olayı duyarak olay yerine gelen Kalburcu’nun yakınları sinir krizi geçirirken Kalburcu’nun cesedi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından önce  Manavgat devlet hastanesi, ardından da  Antalya  Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayın ardından geldiği araçla olay yerinden kaçan İlkay S.  Antalya yolunda Aksu ilçesinde pompalı tüfek ve olay sırasında aracın içinden aldığı görülen diğer pompalı tüfekle birlikte yakalanırken olay sırasında yanında bulunan kardeşi Mesut S. ise  Manavgat‘ta gözaltına alındı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle