Hoşgeldiniz  

Antalya’da İkiz Plakalı Akaryakıt Vurgunu

Semih Köken | 17 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da İkiz Plakalı Akaryakıt Vurgunu

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumunu, ikiz plakalı iki yakıt tankeri ile zarara uğrattığı iddia edilen firma sahibi ve şoförü tutuklandı.

Antalya'da İkiz Plakalı Akaryakıt Vurgunu, System.String[]
Antalya’nın  Korkuteli ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumunu, ikiz plakalı iki yakıt tankeri ile zarara uğrattığı iddia edilen firma sahibi ve şoförü tutuklandı.

Korkuteli Kredi Yurtlar Kurumuna 1 yıldır kalorifer yakıtı temin eden bir akaryakıt firmasına ait 34 ZL 9987 plakalı tankerin kuruma gelerek, dolu tankerdeki yakıtın yarısını boşalttıktan sonra, yarı dolu vaziyette kurumdan ayrıldığı, aynı plakalı ve aynı marka model yedek tankerin boş şekilde tartı için kantara giriş yaptığı tespit edildi.

İhbarı değerlendiren,  Korkuteli İlçe  Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri firma yetkilisi iki şüpheli, firmada şoför olarak çalışan bir şüpheli ve  Korkuteli Kredi  Yurtlar Kurumu Müdürlüğünde kalorifer görevlisi olarak çalışan bir şüpheliyi gözaltına aldı.

Yapılan araştırmada, aynı plakalı takılı iki ayrı tankerin kuruma geldiği, dolu tankerdeki yakıtın yarısını boşalttıktan sonra yarı dolu vaziyette kurumdan ayrıldığı, aynı plakalı ve aynı marka model yedek tankerin tartı için kantara giriş yaptığı tespit edildi. Şüphelilerin bu yöntemle kurumu ve diğer ilçe ve illerdeki kurumları milyonlarca lira zarara uğrattığı iddia edildi.  Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığına çıkartılan şüphelilerden kalorifer görevlisi A.A. savcılıktan serbest bırakılırken, firma sahipleri M.K. Ö.K. ve firmada şoför olarak çalışan V.A. tutuklandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle