Hoşgeldiniz  

Antalya’da helikopter destekli uyuşturucu operasyonu

SEMİH KÖKEN | 08 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

ANTALYA’da 350 polis ve helikopter destekli uyuşturucu operasyonunda 27 kişi gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde, kelepçe, hassas terazi ve tabanca ele geçirildi.

 

Antalya’da sabah saatlerinde adı uyuşturucuyla anılan Yeşildere Mahallesi ve çevresine uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Helikopter destekli operasyona özel harekat, çevik kuvvet, narkotik, asayiş ve polis merkezlerinden 350 polis; ev, işyeri ve otomobillerde arama ve kimlik kontrolü yaptı. Narkotim ekipleri tarafından müşteri gibi girilerek tespit edilen 50 adrese eş zamanlı giren polis, aralarında kadınların da bulunduğu 27 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda eroin, esrar, kokain, hassas teraziler, uyuşturucu hapların ele geçirildiği belirtildi.

Mahallede oturan bazı çocuklar ise operasyon sırasında çevik kuvvet otobüsüne binerek polislerle sohbet etti.

Polis, operasyonun devam ettiğini, gözaltı sayısının artabileceğini belirtti.ANTALYA'DA 350 POLIS VE HELIKOPTER DESTEKLI UYUSTURUCU OPERASYONUNDA 27 KISI GOZALTINA ALINDI. OPERASYONDA COK SAYIDA UYUSTURUCU MADDE, KELEPCE, HASSAS TERAZI VE TABANCA ELE GECIRILDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle